ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Mayıs 2014 Salı 14:40

Burak Yılmaz gerginliğinde şok karar!

Burak Yılmaz gerginliğinde şok karar!

Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Semih Kaya'nın ardından Burak Yılmaz da kadrodan ayrıldı. Yılmaz kamuoyunu meşgul eden iddialara sert bir dille cevap verdi.


Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Semih Kaya'nın ardından Burak'ın ayrılışı ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi. Golcü futbolcu ve Galatasaray Kulübü, bu iddiaya yanıt verdi.

A Milli Takımımız, 18 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri’nde ( ABD ) yapacağı kamp öncesinde biraraya geldi. Dün Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim önderliğinde Soma’ya giden milliler, yeniden Etiler’deki Le Meridien Hotel’e yerleşti.

BURAK YILMAZ FATİH TERİM GERGİNLİĞİ İDDİASI

Milli Takım’ın kaldığı otelde, 18 Mayıs Pazar akşamı bir kozmetik firması sponsorluğunda ‘Yılın Futbol Oscarları’ ödül töreni düzenledi. Futbol Direktörü Fatih Terim ‘Milli Takımın kamp yaptığı otelde bu yapılır mı?’ diyerek olaya tepki gösterdi ve geceye katılmadı. Terim’in tepkisine rağmen Burak Yılmaz bu organizasyona katılınca Fatih Terim milli oyuncuya kızdı.

Bu olaydan kısa bir süre sonra da Burak Yılmaz da ‘sakatım’ diyerek milli takım kampından ayrıldı… Burak’ın kamptan ayrılmasının nedeninin Fatih Terim ile arasında yaşanan diyalog olduğu iddia edildi.

Dün de gözündeki rahatsızlığın tedavisi devam eden Semih Kaya kadrodan çıkarılıp yerine Hakan Balta dahil edilmişti. 

BURAK YILMAZ'DAN AÇIKLAMA

A Milli Takım'ın yıldız golcüsü Burak Yılmaz, aday kadrodan çıkarılması ile ilgili ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

İki haftadır bileğinde yaşadığı sakatlık nedeni ile özel bir bandaj ile sahaya çıkan ve Kayseri Erciyesspor maçında da sorun yaşadığı bölgeye darbe alan sarı-kırmızılı oyuncu, "Milli Takım kampından sakatlığımdan dolayı çıkmak zorunda kaldım. Bu iddialar ayıp ve çirkin. Tarak kemiğimdeki problem nedeni ile kampa gidemedim" ifadelerini kullandı. 

GALATASARAY TEDBİR AMAÇLI BÖYLE BİR KARAR ALDI

Sarı-kırmızılı kulüp, Burak Yılmaz'ın, daha ciddi bir sakatlık yaşamaması için tedbir amaçlı olarak Milli Takım kampından ayrılmasına karar verildiğini açıkladı.

Galarasaray'ın resmi internet sitesinde yer alan açıklama şöyle: "Oyuncumuz Burak Yılmaz’ın Milli Takım kampından ayrılmasıyla ilgili bazı haber sitelerinde yer alan iddialar, tümüyle gerçek dışıdır.

Daha önceden sol ayağında stres kırığı sakatlığı yaşayan Burak Yılmaz'ın sağ ayak 5. metatarsta benzer şikayetleri mevcuttur. Aynı ayakta peroneal tendon yapışma yerinde enflamasyona bağlı ağrıları da bulunan oyuncumuzun, daha ciddi bir sakatlık yaşamaması için tedbir amaçlı Milli Takım kampından ayrılmasına karar verilmiştir.

Bu karar, Galatasaray sağlık heyeti ve Milli Takım sağlık heyeti tarafından koordineli biçimde alınmıştır.

Futbol yaşamı boyunca, Sarı-Kırmızı ve Ay-Yıldızlı forma altında fedakârlıktan asla kaçınmayan sevgili oyuncumuz Burak Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kamuoyunun bu tip asılsız haberlere itibar etmemesini dileriz." (Hürriyet)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER