ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Kasım 2013 Çarşamba 21:41

Burak Yılmaz Galatasaray'dan ayrılmak istiyor

Burak Yılmaz Galatasaraydan ayrılmak istiyor

Sezon başında başta Lazio olmak üzere birçok takımdan transfer teklifi alan Burak Yılmaz, iki takımın anlaşamamasından dolayı Galatasaray'da kalmıştı.


Süper Lig'de 'Dalya' demeye sadece 1 golü kalan, geçtiğimiz sezon da başta Şampiyonlar Ligi olmak üzere her kategoriye damga vuran Burak Yılmaz, Süper Lig'de de sezonu gol kralı olarak bitirmişti. Hem şampiyonluk hem çeyrek final hem de gol krallığı apoleti bulunan Burak Yılmaz'a yaz transfer sezonunda birçok takımdan teklif gelmişti. Atletico Madrid, Valencia ve Lazio ile adı anılan hatta İtalyan ekibiyle imza aşamasına kadar gelen Burak Yılmaz, yeniden sarı - kırmızılı takımla sezona devam etmişti.


TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEK

Sezona istediği gibi başlayamayan ve şanssızlığını kıramayan Burak, formunu bulmaya başladığında da Mancini tarafından farklı bir taktik anlayış ile oynatılmaya başlandı. eurosport.com'daki habere göre, golcü futbolcu artık Drogba'nın çevresinde oynamaya başlarken, takımın en çok koşanları arasına da girdi. Topsuz koşusu ve rakibe baskısı geçen sezonlara göre daha fazla artan Burak, bir de kanatlarda oynamaya başlayınca formunu koruyamadığı belirtildi. Fenerbahçe derbisini gol pozisyonuna bile girmeden kapatan Burak Yılmaz'ın, artık gelen transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldığı belirtildi.

CHELSEA RESMEN İSTEMİŞTİ

Kısa bir süre önce Eurosport'un İngiltere ofisi, Chelsea'nin Burak Yılmaz ile ilgilendiği ancak bunu takas yoluyla çözebileceği bilgisine ulaştı. Galatasaray'ın ise Burak Yılmaz'ı bonservis bedeliyle birlikte satmak istediği biliniyor. Ancak bu sefer Burak Yılmaz da takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirecek.

Milli maçların ardından sarı - kırmızılı yönetim ile görüşmek isteyen Burak Yılmaz'ın, menajerlerine de bu konuda bilgi verdiği ileri sürülüyor. Premier Lig'de oynamak isteyen Burak Yılmaz, Avrupa'nın önemli takımlarıyla da masaya oturacak. Kendisi için en ideal teklifi değerlendirmek isteyen Burak Yılmaz, artık Galatasaray'dan oyun yapısı dolayısıyla ayrılmak istiyor.

Son gol kralı, bu şartlar altında sarı - kırmızılılarla başarılı olamayacağının da farkına vardı. Burak ayrıca kariyerinin de geriye doğru gitmemesi için devre arasında kendine takım bulacağını yakın çevresine de söylediği belirtiliyor.

skorer

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER