ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Temmuz 2013 Salı 09:41

Bir servet kaçıyor!

Bir servet kaçıyor!

Fenerbahçe çok önemli bir gelirden mahrum kalmak üzere...


CAS 4 gün içinde yürütmeyi durdurma kararı vermezse, Fenerbahçe önemli bir gelirden mahrum kalacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Şampiyonlar Ligi’nde ön elemeyi geçip, gruplara katılması halinde önemli kazanımlar elde edecek olan Sarı-Lacivertliler için şimdilik bu ihtimal uzak görünüyor. Gruplara katılım parası, lisanslı taraftar ürünü satışları, stat ve TV gelirleri kasaya girmediği takdirde, Fenerbahçe’nin çok ciddi kayıpları olacak. Yönetim, CAS’tan olumlu yanıt alamazsa bu kayıpları telafi etmek için de formül üretecek.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE HİSSELERİ GÜNE SERT DÜŞTÜ

Dün UEFA Tahkim Kurulu'nun Beşiktaş'ın "1 yıllık men" cezasını onaması ve Fenerbahçe'nin "2+1 yıllık men" cezasını 2 yıla düşürmesi üzerine gözler bu kulüplerin borsadaki hisse değerlerine çevrildi.

Dünkü kararların ardından iki kulübün hisseleri büyük düşüşle açıldı. Beşiktaş hisseleri yüzde 5,66 düşerken Fenerbahçe hisseleri de yüzde 4,53 düştü.

Açılışta oluşan bu düşüşlerle Beşiktaş'ın piyasa değeri 360 milyon TL olarak gerçekleşirken Fenerbahçe 685 milyon TL'ye geriledi.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ DIŞINDA SAKİN

Borsada Beşiktaş ve Fenerbahçe hisseleri dışında açılışta oldukça yatay bir seyir var. İki günde yüzde 6 değer kazanan Borsa İstanbul bugün daha sakin bir başlangıç yaptı yüzde 0,14 kayıpla 76 bin 118 puandan seyrediyor..

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER