ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Mart 2014 Pazartesi 20:43

3 Adam'da gülmekten koparan yarışma

3 Adamda gülmekten koparan yarışma

3 Adam'da Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasını canlandıran Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak kırdı geçirdi.


Star TV'de yayınlanan Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın sunduğu 3 Adam'a bu hafta Gökçe ve İlker Ayrık konuk oldu.

Her hafta birbirinden ilginç konuları eğlenceli bir dille ekrana getiren, komik skeçlerle sosyal medyada da gündem oluşturan 3 Adam bu hafta da ekran başındaki izleyiciye keyifli anlar yaşattı.

Evli yada nişanlı çiftlerden oluşan yarışma formatının sunuculuğunu yapan sevilen sunucu ve oyuncu İlker Ayrık programa kendi yarışmasını taşıdı. İlker Ayrılık 3 Adam'ı seyircilerin arasından birer eş bularak onları yarıştırdı.

"ESER VE İBRAHİM TIRT ÇIKTI"

Yarışmada önce eşler yarıştı. Bu sırada kendilerini hiç bir şeyi beğenmeyen koca tiplemesini oynayan üçlü eşlerine sürekli takılarak espiriler yaptılar. Eşlerden sonra sıra Eser, Oğuzhan ve İbrahim'e geçti. Yarışmada Oğuzhan Koç, Eser ve İbrahim'e daha göre başarılı bir performans sergiledi. Yarışmada eşlerinin koyduğu iddiayı tutturamayan Eser ve İbrahim'e takılan İlker Ayrılık 'Evet sevgili izleyiciler gördüğünüz gibi Eser ve İbrahim tırt çıktı' diyerek sevilen komedyenlere şaka yollu gönderme yaptı. Bu sözlerden sonra salonda kahkaha koptu.

Geceye şarkıcı Gökçe'de şarkılarıyla renk katarak izleyicilere keyifli anlar yaşattı.  
 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER