ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Mart 2014 Pazartesi 20:48

3 Adam Yetenek Sizsiniz'de rap söyledi

3 Adam Yetenek Sizsinizde rap söyledi

İbrahim ve Oğuzhan Yetenek Sizsiniz skeciyle kırdı geçirdi.


3 Adam programında Oğuzhan ve İbrahim Yetenek Sizsiniz skeciyle kahkahaya boğdu. Kiremit kırdılar, rap söylediler, illüzyon yaptılar, beat-box denediler.

Star TV'de yayınlanan Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın sunduğu 3 Adam programının dün geceki konuğu Hülya Avşar'dı.

Avşar'ın bol bol kahkaha attığı programda, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın Yetenek Sizsiniz Türkiye skeçleri yayınlandı.

KİREMİT KIRDILAR

İlk skeçte kiremit kırma şovu yapan İbrahim ve Oğuzhan, Acun ve Hülya Avşar'ı kahkahaya boğdu. Köpükten yapılan kiremitlerle düzenlenen gösteride, İbrahim Oğuzhan'ın kafasında yine köpükten yapılmış sandalyeyi kırdı. 

İkinci skeçte ise İbrahim ve Oğuzhan ikilisinin rap şovu büyük ilgi topladı. Söyledikleri şarkıda erotik çağrışımlarda da bulunan ikili, jüriden kötü not alınca başka kulvarlarda kendilerini göstermeye çalıştılar.

Rapin ardından illüzyon şovu deneyen Oğuzhan ve İbrahim bunda da başarılı olamayınca beat-box'a müracat etti. Gösterinin finalinde ise, sahneden inmemekte ısrar eden ikili güvenlik görevlileri tarafından sahne dışına çıkarıldı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER