ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Mayıs 2014 Cuma 08:09

Kurtlar Vadisi Pusu 227. bölüm tamamı

Kurtlar Vadisi Pusu 227. bölüm tamamı

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen 227. bölümü yayınlandı.


Yayın tarihine başladığı ilk günden günümüze her bölümü ile izleyicilerini heyecanlandıran, izlenme rekorları kıran Türkiye'nin en çok sevilen ve izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 227. bölüm yayınlandı. 

Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun soluksuz izlenen 227. bölümü, yine vadiseverleri ekran başına kilitledi.

İşte Türkiye deki karanlık güçlerin oyunlarını, Türkiye'nin karışması için herşeyi yapanların oyunlarını ortaya çıkarmaya devam eden ve reytinglerinin değişmez lideri Kurtlar Vadisi Pusu'nun 227. bölümünde yaşananlar;

Cenaze töreni sırasında çıkan aralarında keskin nişancıların da bulunduğu çatışmada vurulan Zülfikar Ağa, hafif yara alarak kurtuluyor ancak adamı İmdat başından vurularak hayatını kaybediyor. Zülfikar Ağa burada döktüğü gözyaşının hesabını diğer bölümlerde sormanın hesaplarını yapıyor. 

Kara ve ekibi, Pusat'ı bulunduğu zor durumdan kurtarıyor. Yaralı Zülfikar Ağa, Polat'ı ziyarete gidiyor. Polat Alemdar'a ''Can Polat'ım benim haddim değil ama sen buradan çıkmadan biz bu adamlardan kurtulamayacağız'' diyor. Polat ise, ''Henüz değil Zülfikar Ağa'' diye cevap veriyor.

SAFİYE  CAHİT'E TEPKİSİNİ GÖSTERİYOR

Safiye, Cahit'in abisinin sözüyle kendisine mesafeli durduğunu anlayınca ona karşı tavır alıyor. Cahit'in telefonlarına bilerek cevap vermiyor. Safiye ile Cahit'in arası açılıyor. Cahit'in Polat'a verdiği sözü tutup tutamayacağı halen merak konusu. 

Mr. Key deşifre oluyor ve Polat, Akif'e Sarp'ın girmesi muhtemel olan ihaleye girmesini engellemesi emrini veriyor. Polat Alemdar ihalenin yönetimini eline alıyor. Sarp, Savcı Leyla'nın Esra'nın ölümüyle ilgili sorgusundan korkan Emre'yi tatile gönderme kararı alıyor. 

İHALEDE İŞLER KARIŞIYOR

Pusat kendisine kurulan pusuda çıkan çatışmadan yara almadan kurtulmayı başarıyor. Akif ve adamları Polat'ın emriyle Sarp'ın önünü kesiyor ve Sarp'ı alıp güvenli bir yerde tutuyor. Akif, Sarp'ı sorgulamaya başlıyor.

Dişçi sürpriz bir şekilde öldürülüyor. İhaleye Sarp'ın katılmayacağı bilgisi verilen Abdülhey, Sarp'ın yerine vekaleten verilen teklif karşısında şaşırıyor. 

Polat kızı Elif ile rahmetli eşi Ebru'nun kabrini ziyaret ediyor. Polat burada Fatiha Suresi'ni sesli bir şekilde kızı Elif'in ''Ben hep okurken şaşırıyorum. Sen okur musun'' demesi üzerine okuyor. 

İşte Kurtlar Vadisi Pusu 227. bölüm tamamı izle:

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER