ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Mayıs 2014 Perşembe 15:01

Kurtlar Vadisi Pusu 226. bölüm tamamı

Kurtlar Vadisi Pusu 226. bölüm tamamı

Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun merakla beklenen 226. bölümü yayınlandı.


Yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicilerinin her bölümünü nefeslerini tutarak izlediği Türkiye'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun 226. bölümü yayınlandı.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun 226. bölümünde yaşananlar;

Armagedon Türkiye'de kaos ortamı yaratmak adına operasyonlarına devam ediyor. Mr. Key, bu konuda Mete Aymar'a Prof. Ziyaeddin'i öldürmesi emrini veriyor. Prof. Ziyaeddin Mete Aymar tarafından öldürülüyor.

Margaret'ın öldürüldüğü yerde tuzağa düşen Akif ve KGT ekibi bu tuzaktan sağ kurtulmayı başarıyor. Olay yerinden ayrılırken Armagedon Timi tarafından tekrar saldırıya uğrayan KGT ekibinin yardımına Polat Alemdar'ın emri ile Abdülhey ve Arif yetişiyor.

Polar Alemdar, mayın temizleme ihalesini ülke savunması açısından önemli görüyor. Bu konuda gerekli talimatları veren Polat Alemdar ihaleyi kendilerinin almasını istediğini belirtiyor.

Dişçi'nin hipnoz uygulamasından sonra Erdem Bey'in yardımıyla tekrar sağlığına kavuşan Şamil KGT ekibine geri dönüyor. Ancak Akif, Şamil'in kardeşi İvan ile görüşmesini yasaklıyor.

Dişçi'nin verdiği görevi yerine getirmek için Afganistan'a giden Pusat ve adamları esir alınıyor. Kara ve ekibi Pusat'ı kurtarabilecek mi?

İhtiyar Heyeti'nin iki eksik üyesini bilirlemek isteyen Polat Alemdar, adayları üyelerin oylamasına sunuyor. Bir üyenin kabulünden sonra son üyenin oylanması sırasında oy çokluğunun elde edilememesinden dolayı, İhtiyar Heyeti'nin son üyesinin belirlenmesi sonraki toplantıya kalıyor.

Baltazar tarafından kolu kesilen Polpo intikam almak için Baltazar'ın mekanını adamları ile basıyor. Baskında Baltazar Polpo'yu öldürüyor.

Safiye, Cahit ile ilgili düşüncelerini abisi Polat'a anlatırken, Polat'a, yaşadığını sevdiklerine ve ailesine söylememesinden dolayı sitem ediyor.

Mayın temizleme ihalesi öncesinde Armagedon'un yeni komutanı Mr. Key nasıl bir eylem gerçekleştirecek?

Mr. Key'in olası operasyonlarından rahatsızlık duyan Üstad Ronald, Mr. Key'i durdurmak için nasıl bir yol izleyecek?

İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanan 226. bölümün tamamı;

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER