ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Nisan 2013 Salı 17:00

YGS Gebze birincisi FEM'den


 Gebze FEM Dershanesi ve Özel Darıca Fatih Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, YGS'de başarılı sonuçlar aldı. Sınava FEM Dershanesi'nde hazırlanan Özel Darıca Fatih Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinden Ahmet Narman 494,529 puanla Gebze birincisi, Ahmet Alparslan Aktaş ise 479,255 puanla YGS'de Gebze ikincisi oldu.

        FEM Dershanesi ve Özel Darıca Fatih Koleji yöneticileri, YGS'de alınan başarılı sonuçların ardından öğrencileriyle birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda YGS sonuçlarıyla ilgili basına bilgi veren Gebze FEM Dershanesi Müdürü Osman Türkmen, "Öğrencilerimizi bu başarısı bizi gururlandırdı." dedi. Bu yıl sınav sonuçlarını erken açıklayan ÖSYM'yi tebrik eden Türkmen, "FEM Dershaneleri olarak hem Gebze'de hem Kocaeli'nde hem de Türkiye genelinde bir başarıya daha imza attık, gururluyuz." ifadesini kullandı.

        YGS'de 494,529 puanla Türkiye 41'incisi ve Gebze birincisi olan Özel Darıca Fatih Koleji Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Narman, "Bir buçuk yıldır bu sınava hazırlanıyordum. Dershanem ve okulumun düzenli ders programları sınavda başarılı olmamı sağladı. Son bir aydır dershanede kampa girdim. Bu süreç zarfında hiç stres yapmadım. Herkes gibi rahattım. Beklediğimden daha iyi sonuç aldım."

        479,255 puanla YGS'de Gebze ikincisi olan Özel Darıca Fatih Koleji Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Alparslan Aktaş, ise FEM Dershanesi ve Özel Darıca Fatih Koleji öğretmenlerine teşekkür ederek konuşmalarına başladı. Aktaş, "Dört yıldır düzenli olarak bu sınava hazırlanıyorum. Okulumun ve dershanemin düzenli programları sayesinde sınavda başarılı bir derece elde ettim. Başarıda öğretmenlerim payı büyük, bu yüzden hepsine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER