ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Aralık 2014 Cuma 20:51

'Ünye’den Dünyaya AB ile Medya Açılımı' Karadeniz’de başladı

Ünyeden Dünyaya AB ile Medya Açılımı Karadenizde başladı

'Ünye’den Dünyaya AB ile Medya Açılımı' projesi kapsamında, medya mensuplarına yeni yayıncılık teknolojileri hakkında bilgilendirme amaçlı 4 gün süreli eğitim programı başladı.




Ordu TESK Otel’de gerçekleşen eğitime Türkiye Medya ve İletişim Federasyonu Genel Başkanı Şakir Gürel, Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen, Ordu İletişim Derneği Başkanı Bahtiyar Kahveci ile Samsun’dan Haber Efor Yayın Sahibi Mehmet Köse, Analiz Haber Ajansı Yayın Sahibi Muhammet Ali Sarı ile Karadeniz Bölgesi illerinden çok sayıda gazeteci ve televizyoncu katıldı.

Eğitimde konuşan Türkiye Medya ve İletişim Federasyonu Genel Başkanı Şakir Gürel, iletişim teknolojisinin baş döndürücü hızla geliştiğini ve bu hıza yerel meydanında ayak uydurması için çaba gösterdiklerini söyledi.

Eğitime konuşmacı olarak katılan, uzun yıllar yerel ve ulusal televizyon ve radyolara teknoloji danışmanlığı yapan Videodist Genel Müdürü Ceyhun Karabağ ise Türkiye’nin 2020 olimpiyatlarını kaybetmesinin nedenlerinden birinin de teknolojik altyapısının yetersizliği olduğunu vurguladı.

 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER