ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 16:54

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ihaleye çıkacak


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın desteğiyle, Sakaryalıların hayatına renk katacak Sosyal Gelişim Merkezi'nin ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi.

Zeki Toçoğlu, yaptığı açıklamada, sosyal hizmetler alanında çok önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Aile kurumunu ayakta tutmak, güçlenmesine katkıda bulunmak ve yarınların teminatı gençlerin sağlıklı ve mutlu yaşamasına ön ayak olmak için sosyal projeler üretmeyi sürdürdüklerini vurgulayan Toçoğlu, "Sosyal Gelişim Merkezimizde kadınlarımıza, çocuklarımıza, yaşlılarımıza, engelli kardeşlerimize yönelik önemli çalışmaları hayata geçireceğiz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin'in büyük destek verdiği merkezimizde, sosyologlar, psikologlar ve sosyal hizmet uzmanları görev alacak, sosyal politikalar geliştirilecek. İhalesini çok yakında gerçekleştireceğiz. Hayırlı olsun." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ise merkezde aile içi iletişim seminerleri başta olmak üzere, aile hayatının önemine dikkat çeken seminer ve eğitimler düzenleyeceklerini bildirdi. Yüce, Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Yaşlı Hizmetleri Birimi ile aile ve çocuk kulüplerinin de merkezde hizmet vereceğini de dile getirdi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER