ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 13:57

Prof. Dr. Canbolat'tan İNSİAD’a iade-i ziyaret

Prof. Dr. Canbolattan İNSİADa iade-i ziyaret


Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat ve Yardımcısı Prof.Dr. Şükrü Dokur, İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (İNSİAD) ziyaret etti.

        İNSİAD toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Ahmet Akıskalı ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu. İnegöl’ün en önemli işadamlarının bulunduğu İNSİAD’ı ziyaret etmekten dolayı memnun olduğunu ifade eden Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı İbrahim S. Canbolat, "İNSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz, İnegöl mobilyasını, kentimizin değerlerini tanıtma yönündeki çabalarını ve özellikle yurtdışı faaliyetlerini takdirle karşılıyoruz. Tüm bunlara ilave olarak İNSİAD'ın üyesi işadamlarına yönelik eğitimleri ise çok olumlu bir hizmet olarak görüyoruz." dedi.

        Dekanın ziyaretinden dolayı memnun olduklarını söyleyen İnegöl Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Akıskalı da şunları kaydetti: "Fakültemizin İnegöl mobilyasına ve ekonomisine sağladığı olumlu katkıları son derece memnuniyet vericidir. Yeni oluşan Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi'ni bu duruma gelmesinde önemli katkıları olan başta Sayın Dekanımız İbrahim Bey olmak üzere tüm fakülte yönetimini ve çalışanlarını takdirle karşılıyoruz. Üyelerimize yönelik eğitim ile ilgili üniversitemizle ortak hareket etme konusunda Dekanımızla olumlu ve güzel kararlar aldık. İNSİAD olarak üzerimize düşen görev varsa seve seve yapamaya hazırız.”

        İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı ziyaretin anısına, Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S.Canbolat’a ve Prof. Dr. Şükrü Doruk’a plaket verdi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER