ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 13:51

Orhangazi’nde içme suyu ihalesi yapıldı

Orhangazinde içme suyu ihalesi yapıldı


Bursa Orhangazi Belediyesi’nin İller Bankası desteği ve kredisi ile hayata geçireceği içme suyu hatlarının yenilenmesi inşaat ihalesi dün İller Bankası Bursa Bölge Müdürlüğü'nde yapıldı. İhaleye 14 firmanın katıldığı ve ihale sonucunun en geç 1 ay içinde netleşeceği açıklandı.

        Orhangazi Belediyesi’nin Japon Kalkınma Ajansı kredisi ile yapımına başladığı altyapı, kanalizasyon hatları yenileme işi ile yağmur suyu giderleri işinden sonra İçme suyu hatlarının yenilenmesi inşaat ihalesi de yapıldı.

        Orhangazi Belediyesi’nin geçen ay son taksitini ödediği kapalı pazaryeri kredisinden sonra İller Bankası kredi desteğinin yeniden açılması sonrasında gündemine aldığı Orhangazi alt yapı içme suyu hattı yenileme inşaat ihalesinin tarihini de netleştirmişti. Orhangazi Belediyesi tarafından İller Bankası desteği ile hayata geçirilecek içme suyu ihalesi İller Bankası Bölge Müdürlüğü’nde yapıldı.

        İller Bankası Bölge Müdürlüğü'nde, ihale komisyonu nezaretinde yapılan ihaleye ise 14 firmanın katıldığı belirtildi. İhaleyi hangi firmanın ne kadar bedelle aldığı ise itiraz süresinin dolması ile belirlenecek. İhaleyi alan firmanın belirlenmesinden sonra İller Bankası ve Orhangazi Belediyesi firma ile sözleşme imzalayacak ve iş teslimini yapacak. İhalenin detaylarının ise önümüzdeki günlerde netleşeceği kaydedildi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER