ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Kasım 2014 Pazartesi 16:48

"O iddia" yalanlandı

"O iddia" yalanlandı

Diyarbakır’da şehit olan Astsubay Üst çavuş Nejdet Aydoğdu’nun hamile eşinin çocuğunu kaybettiği yönündeki haberler yalanlandı.


Diyarbakır’da şehit olan Astsubay Üst çavuş Nejdet Aydoğdu’nun hamile eşinin çocuğunu kaybettiği yönündeki haberler yalanlandı. Şehidin yakınları, böyle asılsız haber yayarak şehide saygısızlık yapıldığını belirttiler.

Diyarbakır’da eşi ile birlikte pazar alışverişi yaparken maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğrayarak şehit olan Astsubay Üstçavuş Necdet Aydoğdu’nun 3.5 aylık hamile eşi Esra Aydoğdu’nun bebeğini kaybettiği yönündeki haberler asılsız çıktı.

Şehit eşi Esra Aydoğdu ve karnındaki 3.5 aylık bebeğin son derece sağlıklı olduğunu belirten, ailenin yakını eski belediye başkanı Kadir Gümüş, “Bıraksınlar da acımızı yaşayalım” dedi.

Şehit eşinin, ’önce eşini, ardından da bebeğini kaybettiği’ şeklinde çıkarılan haberlerin tamamen asılsız olduğunu belirten Gümüş, “Geçtiğimiz hafta Cuma günü binlerce insanın katılımı ile milletimize yakışır şekilde törenle şehidimizi ebediyete uğurladık. Törenin hemen ardından kaynağı belli olmayan, önce sosyal medyada ardından da bazı yayın kuruluşlarında ’şehit eşinin bebeğini kaybettiği’ şeklinde haberler yapıldı. Bu şehit eşine ve ailesine 2. bir acı yaşattı. Bu haberleri yayanları şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.






 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER