ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 15:54

Niğde Belediyesi engelliler için gezi düzenledi

Niğde Belediyesi engelliler için gezi düzenledi


Engelliler için düzenlenen gezi programına katkı sağlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan engellileri ve ailelerini ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Gezi programının iyi geçmesi dileğinde bulunan Başkan Akdoğan; “Engellilerimiz isteklerini yerine getirme konusunda her zaman katkı sağladık. Bu kapsamda Niğde Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde Engelliler Meclisinin de kurulmasını sağladık. Engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırma konusunda Niğde Belediye Başkanlığı olarak 4 yıl içerisinde önemli çalışmalara imza attık.” şeklinde konuştu.

Sakatlar Derneği Niğde Şube Başkanı Songül Çalışkan ise şunları söyledi: “Geçtiğimiz günlerde Niğde Kent Konseyi Engelli Meclisi olarak kıyafet ve tekerlekli sandalye yardımı yapmıştık. Niğde Belediye Başkanlığımızın katkısıyla organize edilen etkinliğimizde arkadaşlarımızı Çamardı ilçemize geziye götürdük. Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan her zaman olduğu gibi gezi için gerekli desteklerini bizden esirgemeyerek araç tahsisini yaptı. Engelli arkadaşlarımız ilk defa bir piknik gerçekleştirecekler. Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’a teşekkür ediyoruz. Belediye Başkanımızın katkısıyla bu etkinliğimizi Niğde Kent Konseyi Engelli Meclisi olarak gerçekleştirdik. Talebimizi Sayın Başkanımız Faruk Akdoğan’a ilettik sağ olsunlar onlarda bizi hiçbir zaman kırmadılar taleplerimiz karşısında. Toplamda 100 kişi hedefledik. Katılım iyi tabi engelli olunca yanlarına onları taşımaları onların orda rahatsızlanması durumunda yanlarında bulunmaları düşüncesiyle ailelerinden bir tane de refakatçı bulundurduk. Piknik organizasyonuna katılım güzel 100 kişiyi geçkin katılım sağlandı. İnşallah bundan sonra da devamını getirebiliriz.”

İlk defa bu şekilde bir gezi programına katıldıklarını belirten engelliler, kendilerini ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür etti.




KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER