ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Nisan 2013 Perşembe 15:21

Muğla Valisi Şahin’e teşekkür ziyareti

Muğla Valisi Şahine teşekkür ziyareti


Kazakistan'daki Ahmet Yesevi Üniversitesi’nden Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne bir dönem boyunca eğitim almak için gelen dört öğrenci, Vali Fatih Şahin’i makamında ziyaret etti. Ziyarete katılan İdari Koordinatör Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ali Özler, Kazak öğrenci Ulpan Amzeeva’nın ameliyat masrafının tamamının valilikçe karşılanması dolayısıyla teşekkür etti.

Yrd. Doç. Dr. Özler, yaptığı konuşmada, “Sağlık güvencesi olmayan ve maddi durumu elverişsiz Kazak öğrencimiz Amzeeva’nın ameliyat giderleri Sayın Valimiz Fatih Şahin tarafından karşılandığı için teşekkür ederiz.” dedi. Geçen günlerde Kazakistan’a bir ziyaret yaptığını belirten Vali Şahin ise iki ülke arasındaki ilişkilerin öneminden bahsederek, Amzeeva’nın sağlığına kavuşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kazak öğrenciler Ulpan Amzeeva, Sevara Babacanova, Nursultan Nurdinov ve Eziz Sahetdurdıyev de Türkiye’ye duydukları hayranlığı anlatarak, Şahin’e bir kalpak hediye etti. Vali Şahin de öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, eğitim hayatlarında başarılar diledi. 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER