ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Haziran 2014 Pazartesi 14:04

Mersin'de suç örgütü operasyonu

Mersinde suç örgütü operasyonu

Organize suç örgütüne yönelik Mersin, Adana, İstanbul, Hatay ve Antalya'da düzenlenen operasyonda 23 kişi gözaltına alındı.


İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, Tarsus KOM Grup Amirliği, asayiş, özel harekat ve önleyici hizmetler şube müdürlüklerinde görevli 220 polisin katılımıyla Mersin, Adana, İstanbul, Hatay ve Antalya'da eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.
Aralarında suç örgütü elebaşlarının da bulunduğu 23 kişi gözaltına alındı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde 5 ruhsatsız tabanca ve cinayet olayında kullanıldığı iddia edilen 1 av tüfeği, 7 şarjör, 3 sahte kimlik, 95 mermi, 1 kasatura, 1 çelik yelek, 1 banka kartı, 2 bilgisayar ve 4 cep telefonu ele geçirildi.
Birden fazla kişinin yaralanması, öldürülmesi, borç adı altında iş yeri sahiplerinden haraç alınması, baskı, cebir ve şiddet uygulanması suretiyle karşılıksız para alınması olaylarına karıştıkları tespit edilen zanlılardan 17'si emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER