ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Mart 2013 Pazartesi 21:10

Kuaförden okul kütüphanesine kitap

Kuaförden okul kütüphanesine kitap


Yozgat’ın Yerköy ilçesinde kuaför olarak faaliyetini sürdüren Fahri Genç, ilk ve ortaöğretim okul kütüphanelerine 200 adet kitap hediye etti.

Ülkede en iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirten Genç, bunun da eğitimle olabileceğini söyledi. Genç, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her biri ileride devlet kademelerinde önemli görevlerde bulunacaklar. Vatanın kutsallığını birlik ve beraberliğimizi daha iyi anlamaları için ben de 200 adet kitabı Şehit Mehmet Tez Anadolu Öğretmen Lisesi’ne 40, 80. Yıl Ortaokulu'na 50 adet, İbrahim Karaoğlanoğlu Ortaokulu'na ise 110 adet olmak üzere toplam 200 adet kitabı hediye ettim. Kitapta Yerköylü Ali Galip Gençoğlu isimli subayın Kurtuluş Savaşı'nda yaşadıkları anlatılmaktadır. Umarım bu sayede öğrencilerimiz o dönemde atalarımızın Türk, Kürt, Arnavut, Çerkez, Laz hep birlikte vatanı için canlarını nasıl feda ettiğini okuyarak daha iyi öğrenirler." diye konuştu.

İbrahim Karaoğlan Ortaokul Müdürü Rafet Yıldırım da kitaplardan dolayı Fahri Genç’e teşekkür ederek, ellerinde kitap olan vatandaşları okula kitap bağışında bulunmaya davet etti.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER