ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ekim 2013 Çarşamba 11:35

Hedef AK Parti'nin oy oranını artırmak


Samsun'da Alucralılar Derneği'ni ziyaret eden AK Parti'li Cemal Yılmaz Demir, yerel seçimlerdeki hedefin partisinin oy oranını artırmak olduğunu söyledi.

    Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun Alucralılar Derneği'ni ziyaret ederek Başkan Ömer Pamuk ve üyeleriyle bir araya geldi. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Milletvekili Demir, hemşehri derneklerinin önemine dikkati çekti. Alucralıların böyle bir birlikteliği sağladığını belirterek, "Giresun'un güzide ilçesi Alucra'nın Samsun'daki birlikteliğini sizler sağlıyorsunuz. Bu tür dernekler birlik ve beraberliğin, hemşehri dayanışmasının yaşandığı yerlerdir." dedi.

    Yerel seçimlerin yaklaştığını anımsatan Milletvekili Demir, "Bu seçimlerdeki hedefimiz tüm belediyeleri AK Partili yapmanın yanı sıra oy oranımızı da artırmaktır. AK Parti, son anket çalışmalarında Türkiye genelinde iyi durumda, fakat bu bizi yavaşlatmamalı. Daha çok çalışmalı ve oy oranımızı artırmalıyız. Yerel seçimlerden sonra yapılacak değişiklikler için oy oranımızı artırmalıyız. Bunun için de sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Ülkenin son 10 yıllık gelişiminin sürmesi için AK Parti'ye gereken desteğin verilmesi şart." diye konuştu.

    AK Parti İlkadım İlçe Başkanı İhsan Kurnaz da, Alucralılar Derneği'nin partisinin ilçe teşkilat binasına komşu olduğunu belirterek, "Yerel seçimlerde sizlerin desteğini istiyoruz. AK Parti'nin adayına gereken desteği verip, İlkadım'ı iktidar hizmetlerinden faydalandırmalıyız." dedi.

    Samsun Alucralılar Derneği Başkanı Ömer Pamuk da ziyaretten duyduğu memnuniyeti getirdi. Milletvekili Demir, konuşmasının ardından dernek üyeleriyle sohbet edip sorunlarını dinledi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER