ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Aralık 2014 Perşembe 12:59

Hayvanseverler, Nevşehir’de

Hayvanseverler, Nevşehirde

DOHAYKO temsilcileri Nevşehir genelinde resmi kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelere ziyaretlerde bulunuyorlar.


Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği (DOHAYKO) temsilcileri Nevşehir genelinde resmi kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelere ziyaretlerde bulunuyorlar.
Ziyaretler çerçevesinde; DOHAYKO temsilcisi ve Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Selma Platin Pek ve Ayşe İren, Avanos ilçe belediyesini ziyaret ederek sokak hayvanları için yürütülen çalışmalar hakkında Belediye Veteriner Hekimi Ahmet Demircioğlu’ndan bilgi aldı. Hayvan barınağını da yerinde ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.
Nevşehir’deki ve ilçelerdeki tüm hayvan severleri de kendileriyle birlikte olmaya ve bu çalışmayı desteklemeye davet ederek beraberlik çağrısında bulunan Selma Platin Pek, sokak hayvanlarına destek olmak ve fikir alışverişinde bulunmak için 0530 906 21 85 nolu telefon numarasından kendisine ulaşabileceklerini ifade etti. Pek, ayrıca bütün hayvan severleri bölgelerindeki sokak hayvanları için çalışma yürüten kuruluşlara destek vermeleri ve gönüllü olarak bu tarz çalışmalarda bulunmaları çağrısında bulundu.
Belediye Veteriner Hekimi Ahmet Demircioğlu, sokak hayvanları için yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdikten sonra, barınağın ihtiyaçları olduğunu, herkesin sözde hayvan sevdiğini ama yardım konusunda aynı duyarlılığı göstermediklerini ifade etti. Barınakta ameliyat malzemeleri, temizlik malzemeleri gibi sık kullanılan malzemelere ihtiyaç duyulduğunu belirten Demircioğlu, hayvanlara yiyecek toplamak ve sokak hayvanlarının barınağa getirilmesi için kullanılacak bir araca ihtiyaçları olduğunu vurguladı.





KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER