ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Ekim 2014 Pazartesi 21:10

Hasta yakınından bıçaklı protesto

Hasta yakınından bıçaklı protesto

Kartal'da eli bıçaklı bir şahıs, hastasına bakılmadığını iddia ederek hastaneyi protesto etmek amacıyla 10. katın camından dışarıya sarktı.


Bıçaklı şahıs, hastane yetkililerinin hastasına bakılacağı sözü vermesi üzerine eylemini sona erdirdi. Protestocu, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Olay Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 10. katında meydana geldi. Hastanede kanser tedavisi gören yakınının yeterince tedavi edilmediğini iddia eden Mehmet G., (49) eline bıçak alarak koridordaki pencereden aşağı sarktı. Mehmet G., kendisini engellemek isteyen yetkilileri uzun süre yanına yaklaştırmadı. Hastanede kanser tedavisi gören yakınının ehil olmayan kişilerce tedavi edildiğini söyleyen Mehmet G. şöyle konuştu: “Benim hastam iki yıldır kanser ile boğuşuyor, bu hastanede stajyer doktorlara milyonlar öldürtülüyor. En sonunda benim hastamı kapı dışarıya attılar. Ölüme terk ettiler. Şimdi gerçek doktorlar karşısına çıkarttım ama sizin hastanız çok geç kalmış dediler.”

Mehmet G., hastane yetkililerinin ve polis ekiplerinin hasatası ile ilgilenilmesi sözü verilmesi üzerine eyleminden vazgeçerek pencereden gözyaşları içinde indi. Mehmet G., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.










KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER