ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 12:44

"Defne yaprağının değerlendirilmesini istiyoruz"

"Defne yaprağının değerlendirilmesini istiyoruz"


Adana'nın Aladağ ilçesine bağlı Akören belde Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Gündüz, ilçede yetişen defne yaprağının değerlendirilmesi için çaba sarf ettiklerinin söyledi. Gündüz, proje geliştirerek kıymetli bir bitki olan defne sayesinde ilçenin gelir düzeyini yükseltmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Toros Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol’u makamında kabul eden Başkan Gündüz, beldenin altyapı sorununu çözdüklerini, her eve kanalizasyon bağladıklarını aktardı. Gündüz, "Beldenin tüm sokaklarını parke taşı ile döşedik. Belediyeye aylık olarak 12 bin lira para geliyor. Bu para ile belediye çalışanlarının maaşını karşılamak mümkün değil. Lakin diğer büyük belediyelerimizin yardımlarıyla bugünlere kadar geldik." dedi.

Mahallelere park kurup, beldenin mezarlığını onarıp güzelleştirdiğini kaydeden Akören Belediye Başkanı Gündüz, 1 Ocak tarihinden sonra Aladağ ilçesine devir olacak olan Akören Belediyesi’ni sorunsuz bir şekilde vermek istediklerini belirterek kendisine oy verenlere teşekkür etti.
Toros Federasyonu Genel Başkanı Cenap Erol da Başkan Hasan Hüseyin Gündüz’e hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Erol: "Bizler de yöremizin kalkınması için gayret sarf ediyoruz. Bu anlamda SODES projeleri hazırlayarak beldelerimizin ekonomisini ve sosyal yaşantısını kalkındıracak hizmetler üretiyoruz. Bunun için buradayız." diye konuştu.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER