ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Nisan 2013 Çarşamba 10:43

Bursa'nın köyleri elektriği sorunsuz kullanacak

Bursanın köyleri elektriği sorunsuz kullanacak


Güney Marmara Bölgesi’nde 2,5 milyona yakın müşterisiyle elektrik dağıtım işini yürüten Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ), köylerin de sorunsuz elektrik kullanması için 'Sıfır Sorun Enerji Dostu Köy Projesi'ni hayata geçirdi.

UEDAŞ, Karacabey ilçesine bağlı Hürriyet köyünde UEDAŞ Karacabey İşletme Müdürlüğü’ne bağlı tüm birimlerinin katılımıyla önemli bir çalışma gerçekleştirdi. Köy ve kırsal yerleşimlerde de şehir merkezlerindeki gibi yoğun bir çalışma dönemi başlattıklarını ifade eden UEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, “Köylerimize ekipler, tam teçhizatla sıfır sorun hedefi ile girip, tüm sorunları çözmek için çalışıyorlar. Bugüne kadar birçok köyde trafoların gücünü artırmanın yanı sıra dağıtım hatlarının iyileştirilmesi sürecini de hızlandırdık. Çevre ilçelerde çalışmalar şu anda rayına girmiş durumda. Hedefimiz, en hızlı şekilde Bursa’nın tüm bölgelerine aynı kalitede hizmeti sunarak kesintisiz ve sorunsuz enerji sağlamak.” dedi.

Köylerde yaşanan aksaklıkları gidermek ve kesintisiz enerji sağlamak adına yenileme çalışmalarına hız verdiklerini aktaran İslamoğlu, şunları kaydetti: "İhtiyaç yaşanan köylerimizde sokak aydınlatmaları tamir edilerek, yenilerini ilave ediyoruz. Son olarak Hürriyet köyünde hatların altındaki ağaçlar kesilirken, hat bakımları da yapılarak var olan eksikler imkânlar dâhilinde giderildi. Müşterilerimize, halkla ilişkiler projelerimiz kapsamında bilgiler verilirken, köyde bulunan 243 adet müşterimiz tek tek ziyaret edildi. Ayrıca, müşterilerimizin tesisatları kontrol edilerek bilgi ve adresleri güncellendi. Köy sakinlerinin UEDAŞ ile ilgili görüşlerini ve taleplerini de kendilerinden dinledik ve sorularını yanıtladık. Bu sayede, köy sakinlerimize de enerji verimliliği konusunda önemli bilgiler vermiş olduk. Çalışmalarımız yıl boyunca devam edecek."
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER