ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Aralık 2012 Cumartesi 13:49

"Borçlarını ödemeyenlerin üyelikleri silinecek"

"Borçlarını ödemeyenlerin üyelikleri silinecek"


Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Genel Sekreteri Süleyman Karabük, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) gelen yazıya istinaden 2011 ve 2012 yıllarına ait aidat borçlarını 4 Ocak 2013 tarihine kadar ödemeyen ve adres bilgilerini güncellemeyen üyelerin, meslek grubu ve seçmen listelerinden kayıtlarının silineceğini söyledi.

Ödenmeyen üye aidatları ve güncellenmeyen adres bilgileri konusunda TOBB’dan yazı geldiğini açıklayan STSO Genel Sekreteri Süleyman Karabük, yazıda, 2011 ve 2012 yılı üye aidatlarını ödemeyenlerin ve adreslerini güncellemeyen üyelerin en geç 4 Ocak 2013 tarihi mesai bitimine kadar aidatlarını ödemeleri ve adreslerini güncelleştirmelerinin istendiğini kaydetti.

Oda olarak söz konusu yazıyla alakalı üyelerin mağduriyet yaşamaması için gerekli çalışmaları da yaptıklarını belirten Süleyman Karabük, “TOBB’dan gelen yazıda, aidat ve adres güncellemesi yapmayan üyelerin, üyeliklerinin askıya alınacağı gibi meslek grubu ve seçmen listelerinden de kayıtlarının silinmesi gerektiği bildirilmiştir. Bahse konu üyelerimizin isimleri Odamız web sayfasında mevcuttur. Üye kayıtlarının güncellenmesi ile ilgili işlem neticesinde üyelerimizin herhangi bir hak kaybına uğramaması için tüm üyelerimizin adres ve durumlarını bildirmeleri ve Oda aidat borçlarını ödemeleri gerekmektedir. Üyelerimiz ayrıca bu konuda, Odamız Muhasebe, Oda Sicil ve Ticaret Sicil Müdürlükleri’nden ve 0362 432 3626 nolu telefonu aranarak 126-128 ve 135 dahili hatlarından da gereken bilgi alınabilir.” ifadelerini kullandı.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER