ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Mart 2013 Pazartesi 15:21

Bolu'da iki araç kafa kafaya çarpıştı

Boluda iki araç kafa kafaya çarpıştı


Bolu Abant karayolunda meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpıştı, kazada 6 kişi yaralandı. Bolu Valisi İbrahim Özçimen, kazaya karışan sürücülerden birinin ehliyetine 2 kez alkol nedeniyle el konulduğunu, şahsın bundan sonra araç kullanmaması için mahkemeye vereceklerini açıkladı.

Kaza, dün gece Abant Tabiat Parkı yolu üzerinde bulunan Avdan Köyü sapağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Abant'tan Bolu istikametine gelmekte olan Erkan K. yönetimindeki 34 JYN 27 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Serkan G. yönetimindeki 06 YSL 96 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kaza sırasında olay yerinde can pazarı yaşandı. Kazayı fark eden ve olay yerinden geçmekte olan diğer sürücüler durumu hamen 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine çağırılan 112 Acil Sağlık Ekipleri yarlılara müdahale etti. Kazada otomobil sürücüsü Erkan K. ve yanında bulunan Serhat Çörtenlioğlu, Nihat Güden ile diğer otomobilin sürücüsü Serkan. G. ve yanında bulunan Aziz Türk, Senayi Altun yaralandı. Serkan G. ve Erkan K., araçların içerisinde sıkıştı. Erkan K. sıkıştığı yerden kısa sürede çıkartıldı. Serkan G., itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından araçtan güçlükle çıkarılabildi. Yaralılar Bolu'daki çeşitli hastanelere kaldırılırken jandarma kaza hakkında soruşturma başlattı. Kazaya karışan 34 JYN 27 plakalı otomobilin sürücüsü E.K'nın alkollü olduğu öğrenildi.

Bolu Valisi İbrahim Özçimen twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada sürücünün daha önce alkol nedeniyle ehliyetine 2 defa el konulduğunu belirtti. Özçimen, "Dün akşam Abant yolundaki kazada yaralananlardan birinin durumu ağır. Kazayı yapan bir sürücünün daha önce 2 defa alkol sebebiyle ehliyeti alınmıştı. Bundan böyle hiç sürücülük yapamaması için mahkemeye vereceğiz." dedi
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER