ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2013 Çarşamba 16:24

BİK Genel Müdürü Atalay Başkan Yılmaz’a ziyaret


Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan BİK Genel Müdürü Atalay Samsun’a her gelişinde kenti biraz daha gelişmiş ve güzel bulduğunu belirterek, “Bu gelişmede büyük katkısı olan Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bazı görüşmeler yapmak ve basın kuruluşlarımızla bir araya gelmek için Samsun'dayız. Bir kez daha burada olmaktan memnuniyet duyuyorum.” diye konuştu.
Başkan Yılmaz da konuğu Genel Müdür Atalay’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Genel Müdürümüz önceki görevlerinde de şimdiki görevinde de büyük bir başarı ile hizmet vermiş, değer verdiğim ve takdir ettiğim bir idarecidir. Şehrimizde bulunması ve bizi ziyaret etmesi bizi sevindirdi. Umarım burada bulunduğu süre içerisindeki çalışmaları verimli olur ve şehrimizde iyi vakit geçirir. Kendisine yeniden hoş geldiniz diyorum.” dedi.
Ziyarette Basın Yayın Enformasyon Samsun İl Müdürü Tahsin Bayar, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz ve BİK Samsun Şube Müdürü Mustafa Bayraktar da hazır bulundu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER