ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Mart 2013 Pazartesi 12:15

Badmintonda başarılı kız öğrenciler ödüllendirildi

Badmintonda başarılı kız öğrenciler ödüllendirildi


 Okullar arası badminton müsabakalarında il birincisi olan Muş Korkut Kız Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri, ödüllerini Kaymakam Adnan Daldal, Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişleri İbrahim Uslu ve Sinan Cansabuncu’nun elinden aldı.

Korkut Kız Yatılı Bölge Ortaokulu kız öğrencileri, 2012-2013 eğitim öğretim yılı okullar arası küçük kızlarda badminton Muş il birincisi ve yıldız kızlarda ise il üçüncüsü oldu. Kız çocuklarının başarısını tebrik eden Kaymakam Adnan Daldal, çeşitli ödüller verdi. Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişleri İbrahim Uslu ve Sinan Cansabuncu’nun da bulunduğu ödül dağıtım töreninde kız çocuklarının başarısı tebrik edildi.

Makamında kız öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Daldal, gelecekte hangi meslek grubunu seçecekleri konusunda çeşitli sorular sordu. Kız öğrencilerin eğitim hayatında başarılı olması için gereken her türlü desteğin sunulduğunu ifade eden Kaymakam Daldal, şunları söyledi: “Öncelikle Korkut Kız Yatılı Bölge Ortaokulumuzda yaklaşık 500 öğrenci var. Bu öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim görmesi ve geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için gereken her türlü imkanları sağlamaya çalışıyoruz. Temennimiz ve beklentimiz kız çocuklarımızın başarılı olmasıdır. Bunun için devletimiz gereken her türlü hassasiyeti gösteriyor. Ben başta okul idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve siz değerli öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Daha güzel başarılar getirmenizi temenni ediyor ve sizleri kutluyorum.”

“ÇALŞIARAK GÜZEL YERLERE GELİNİR”

Kız öğrencilerle bir araya gelerek ödüllerini veren Mili Eğitim Bakanlığı Müfettişi İbrahim Uslu, çeşitli nasihatlerde bulundu. Çalışılarak en güzel yerlere gelindiğini ifade den Uslu, “Ben önce şunu söylüyorum. Benim hayat felsefem, kimseyi kendimden büyük görmüyorum. Kimseyi kendimden de küçük görmedim. İyi Çalışarak tedbir bizden takdir Allah’tan. Gerek ben gerek Kaymakam Bey, gerek basın mensubu arkadaşlarımız olsun çalışarak bir yerlere gelmiştir. Çalışarak neden olmasın?” dedi. Okul Müdürü Ömer Okyay, “Korkut Kız Yatılı Bölge Ortaokulu olarak öğrencilerimiz bir başarı elde etmişler, badminton yarışmasından il biricisi ve il üçüncülüğünü alarak bölgeye gitmeye hak kanmışlardır. Öğrencilerimi ve çalıştıran öğretmenlerimi tebrik ediyorum” dedi.

Öğrencilerin badminton dalında Muş’u temsil edeceklerini kaydeden beden eğitimi öğretmeni Onur Erhan Arık ise “Badminton yarışmasına katıldık, miniklerde il birinciliği, yıldızlarda il üçüncülüğü kazandık. Yatılı okulumuzda kız öğrencilerimize spor yapma konusunda elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Öğrencilerimiz çok başarılılar, özellikle yatılı oldukları için öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz de çok yardımcı oluyorlar.” diye konuştu. 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER