ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Aralık 2014 Çarşamba 19:14

Amasyalı kayıp liseli aranıyor

Amasyalı kayıp liseli aranıyor

Morgül’ün ailesi 4 kardeşten sonuncusu olan çocuklarının terör örgülerinin tuzağına düşmesinden endişe ediyor.


Amasya’da geçtiğimiz pazartesi günü okula gitmek için sabah evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan lise son sınıf öğrencisi Muhammed Taha Morgül aranıyor.

Edinilen bilgiye göre lise son sınıf öğrencisi Muhammed Taha Morgül (17) sabah 07.30 saatlerinde okul servisine binmek üzere evden ayrıldı. Akşam saatlerinde ise eve dönmeyince ailesi durumu polise bildirdi. Polisin yapmış olduğu araştırma sonrasında cep telefonu sinyallerinin belirli aralıklarla önce Çorum’un Osmancık ilçesinde, daha sonra Tosya’da en son olarak da Kocaeli’nde bir büfeden kız arkadaşını aradığı öğrenildi.

Anne Semiha Morgül açıklamasında, oğlunun evden ayrılırken hiçbir şeyden şüphelenmediklerini söyledi. Anne Morgül, “O gün 16.30 sıralarında oğlumla görüştüm, bana hiç bir şey hissettirmedi. Daha sonra akşam oldu, eve gelmeyince durumu polise bildirdik. Oğlumun kötü alışkanlıkları yoktu. Ama yine de terör örgütlerinin tuzağına düşmesinden korkuyorum. Ayrıca oğlum giderken yalnız değilmiş yanında Ömer Çulha isminde bir arkadaşı da varmış. Oğlumu fotoğraftan görüp tanıyanlar Allah rızası için 541 327 9474 versinler.” ifadelerini kullandı.




KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER