ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2013 Perşembe 13:30

AKTİSAD'tan Konya Valisi Erol’a hoş geldin ziyareti

AKTİSADtan Konya Valisi Erola hoş geldin ziyareti


Aktif İşadamları Derneği (AKTİSAD) üyeleri, Konya’ya atanan Vali Muammer Erol’u makamında ziyaret etti. Elazığ Valisi iken Konya’ya atanan Muammer Erol, Van’a atanan Aydın Nezih Doğan’dan görevini devralmıştı.

AKTİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Soner Cesur ve beraberindeki heyeti Vali Erol kapıda karşılandı. Vali Erol’a hayırlısı olsun diyerek sözlerine başlayan Cesur, AKTİSAD’ın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında kısaca bilgi verdi.
Yakın bir zamanda Kenya ve Hindistan’a iş gezileri olacağını ve buralara Konyalı işadamları ile birlikte gidileceğini dile getiren Cesur, "Sayın Valimizi bu gezilerde başımızda görmek bizleri son derece mutlu eder.” dedi. AKTİSAD olarak işbirliği içerisinde çalışmak istediklerini dile getiren Soner Cesur, “Özellikle üniversite-sanayi işbirliği adı altında yapılan çalışmaların hız kazanmasında Sayın Valimizden ön ayak olmasını isteyeceğiz.” diye belirtti.

Vali Güler ise AKTİSAD’ın yaptığı etkinliklerin son derece önemli olduğunu ifade ederek, “En kısa zamanda kendilerini ziyaret edip birlikte ne tür çalışmalar yapabileceğimize bakacağız.” şeklinde konuştu. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın her ay farklı bir ilde düzenlediği ‘Üniversite Sanayi İşbirliği’ toplantısının bu ay Konya’da yapılacağını hatırlatan Vali Erol, AKTİSAD’ın sanayici üyelerinden hangi konuların ön planda tutulması gerektiği noktasında destek istedi. Erol, “Konya’nın ihtiyacı olan şeyin ne olduğunu sizler daha iyi biliyorsunuz” diyerek birlikte çalışma önerisinde bulundu.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER