ÖNE ÇIKANLAR :
AJANSTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Mart 2014 Cuma 16:17

Adana Bahar Kupası Bisiklet Yarışı pazar günü


Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Bisiklet İl Temsilciliği tarafından Bahar Kupası Halka Açık Bisiklet yarışı düzenlenecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet Bölge Antrenörü Fatih Aydın, sezonun ilk yarışını gerçekleştireceklerini, katılımın yüksek olması için okullara duyurular yaptıklarını söyledi.

Yarışların Dilberler Sekisi karşısı, Yaşar Kemal yürüyüş parkurunda pazar günü saat 14.00’te yapılacağını aktaran Aydın, “Yarışa katılmak isteyen tüm halkımızı davet ediyoruz. Müsabaka sayesinde yetenekli sporculara fırsat sağlayacağız. Yarış sonucunda başarılı olan ve gelecek görülen sporculardan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bisiklet takımına yetiştirilmek üzere sporcu seçimizde yapılacaktır.”

Yarış sonucunda başarılı olan sporculara çeşitli ödüllerde dağıtılacağını belirten Aydın, "Müsabakalar katılmak için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor servisine bizzat gelerek kayıt yaptırabilirler, ya da internet üzerinden www.adana.gsb.gov.tr ve www.adanaxco.com adresine girerek başvuruda bulunabilirler." diye konuştu.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER