ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Eylül 2013 Çarşamba 15:11

Toplantıyı gözyaşları içinde bitirdi

Toplantıyı gözyaşları içinde bitirdi

Bir basın mensubunun, Mehmet Ali Aydınlar'a yönelttiği soru üzerine, Aydınlar gözyaşlarını tutamadı.


Mehmet Ali Aydınlar, düzenlediği basın toplantısında vefat eden oğlunun bir soru içinde sorulması üzerine cevap verirken ağladı.

Fenerbahçe Kulubü'nün eski yöneticilerinden Mehmet Ali Aydınlar, vefat eden oğlunun bir soru içinde sorulması üzerine gözyaşları içinde toplantıya son verdi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Four Season Otel'de gündem hakkındaki soruları cevaplarken Aziz Yıldırım'ın 'Aydınlar manevi acı içindeydi. Bunları unutması için voleybolu onu verdik" sözlerinin hatırlatılması üzerine Aydınlar, "2007 senesinde ben voleybola sponsor oldum ve aldım. 2008 senesinin şubat ayında oğlum Fenerbahçe ve Chealse Şampiyonlar Ligi maçı için gelmişti. Oğlumu son kez Fenerbahçe maçında gördüm. Onu oradan havalimanına gönderdim." dedikten sonra gözyaşlarına boğularak toplantıyı bitirdi.

TERHİSİNE 20 GÜN KALA HAYATINI KAYBETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı, Acıbadem Hastanesi'nin sahibi ve Fenerbahçe Kulübü'nün eski yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Aydınlar'ın KKTC'de askerlik yapan oğlu Mehmet Kerem Aydınlar (25) 27 Nisan 2008'de terhisine 20 gün kala geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER