ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Mart 2014 Çarşamba 08:27

Mancini'den istifa sinyalleri

Manciniden istifa sinyalleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, maçtan sonra şok etkisi yaratan ifadeler kullandı.


Taraftarların bir kez daha istifaya çağırdığı Mancini gemileri yaktı, “Ben buraya geleceğin takımını oluşturmak için geldim. Taraftarın küfrünü çekmek zorunda değilim. Sorun değil, yarın sabah valizlerimi toplar giderim” ifadelerini kullandı.

Milliyet'in haberine göre tecrübeli teknik adam, “Oynadık 2 gol attık ve sonra kaçırdık. Ardından kötü oynayarak 2 gol yedik. Galatasaray, Chelsea maçına kadar iyi oynadı. Orada yenilgiyi hak ettik. Kayseri maçını farklı kazanabilirdik. Bursa’ya karşı da kazanabilirdik ama olmadı. Ben buraya çalışmaya geldim, gitmek için gelmedim” dedi.

‘Eski hoca niye kalmadı’

Veda mesajı veren Roberto Mancini sözlerine şöyle devam etti:

“Gitmemi isteyenler olabilir. Kabul etmesem de saygı duyuyorum. Buraya geleceğin takımını kurmak için davet edildim. Kariyerimde daha az izlenen bir lige geldim. Hata yapmış olabilirim. Ben bu akşam veya yarın sabah valizlerimi toplar giderim. Taraftarın küfrünü çekmek zorunda değilim. Bize sabır gerekiyor. Hakaretleri dinlemenin hiçbir anlamı yok. Ocak ayından geçen haftaya kadar oynadığımız oyunu izlemediniz mi? Lig, Şampiyonlar Ligi ve kupayı 10-15 kişiyle oynadık ve kadromuz yeterli değildi. Buraya gelişimin bir anlamı yoksa önceki hocayla devam edilebilirdi. Bir şeyleri oluşturmak istiyorsak biraz sabırlı olmamız lazım.”

Mancini bir gazetecinin, “Sabır gösterip, kalacak mısınız” sorusuna ise “Bana soruyorsanız hayır. Son iki maçta yaşadıklarımız başıma daha önce de geldi. Tecrübeli bir teknik direktörüm. Ben buraya niye geldim. Niye Real Madrid ya da Manchester değil de Galatasaray. Çünkü bu projeye inandığım için. Fakat son iki maçta gördüklerimden dolayı artık kalamam” şeklinde yanıtladı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER