ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Mart 2014 Pazartesi 22:38

Galatasaray Kulübü'nde istifa bilmecesi

Galatasaray Kulübünde istifa bilmecesi

Galatasaray'da Chelsea ve Kayserispor yenilgilerinin artçı sarsıntısı devam ediyor.


Chelsea yenilgisi sonrasında Galatasaray'ın iki yöneticisi Adnan Nas ile Mehmet Cibara arasında küfürleşmeye kadar varan tartışma sonucunda bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında Voleybol Şubesi Sorumlusu Mehmet Cibara istifa etti.

Londra yolculuğu öncesi ve sonrasında çıkan tartışmanın Mehmet Cibara tarafından basına sızdırıldığı öne sürülünce Başkan Ünal Aysal, bugünkü Yönetim Kurulu toplantısında Mehmet Cibara'dan konuyla ilgili bilgi istediği öğrenildi. Bu tartışma sonrasında Mehmet Cibara'nın Başkan Ünal Aysal'a istifasını sunduğu öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yönetimde iki dönemdir Ünal Aysal ile çalışan Cibara, 3 yıldır voleybol şubesinin sorumluluğunu yürütüyordu. Kayserispor yenilgisi sonrasında ise Mehmet Cibara'nın, Ünal Aysal tarafından Florya'da görevlendirilerek futbol takımına yakın olması istenmişti.

İSTİFA KABUL EDİLMEDİ

Galatasaray'da yönetim kurulu üyesi Mehmet Cibara'nin istifasına başkan Ünal Aysal'dan izin çıkmadı.

Mehmet Cibara'nin istifası başkan Ünal Aysal tarafından kabul edilmedi. Sarı kırmızılı kulüp tarafından yapılan açıklamada, Mehmet Cibara'nın yönetim kurulundaki görevine devam ettiği vurgulandı.

Sarı kırmızılıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Bugün bazı medya organlarında Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Sayın Mehmet Cibara hakkında bir takım haberler ve iddialar yer almıştır.

Sayın Mehmet Cibara, basında kendisini suçlayıcı bazı yazıların çıkması üzerine Başkanımızın elini rahatlatmak adına bir istifa mektubu yazmıştır. Ancak bu talep, Sayın Ünal Aysal tarafından kabul edilmeyerek işleme konulmamıştır. Sayın Mehmet Cibara, Yönetim Kurulu'ndaki görevine devam etmektedir" denildi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER