ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Ekim 2013 Perşembe 08:19

Mancini: Sonuçtan memnunuz

Mancini: Sonuçtan memnunuz

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, kazanmak için oynamaları gerektiğini dile getirerek, "Berabere kalmak grupta bizim için önemliydi. Sonuçtan memnunuz." dedi.


UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’la 2 – 2 berabere kalan Galatasaray’da teknik direktör Roberto Mancini, maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Maçın ikinci yarısında Burak yerine Umut’u tercih etmesiyle ilgili bir soruya Mancini, "Umut’un daha yararlı olabileceğini düşündüğüm için onu tercih ettim. Burak çok iyi oyuncu. Önümüzdeki maçlarda oynayacaktır." cevabını verdi.

"BENCE POZİSYON PENALTI DEĞİLDİ"

Amrabat’ı oyuna almasıyla ilgili de Mancini, "Amrabat beklediğim gibiydi. Amrabat da gayet iyi çalıştı. Penaltı pozisyonunda şansızdı. Bence pozisyon penaltı değildi." ifadelerini kullandı.

Genel olarak maçı da değerlendiren Mancini, "Penaltı biraz durumu değiştirdi ve daha fazla atak yapmaya başladılar. İkinci gol ise dikkatsizlikten kaynaklandı. Sonuç olarak bakarsak olumlu bir geceydi." şeklinde konuştu.

SPOR TOTO SÜPER LİG’DEKİ YABANCI SINIRLAMASI

Juventus karşısında 8 yabancıyla oynadığı, Spor Toto Süper Lig’de ise sınırlamanın olduğunun hatırlatılması üzerine tecrübeli teknik adam, "Yabancı sayısının problem olacağını düşünmüyorum. Bugün ilk onbiri belirlerken kim yabancı, kim değil bakmadım. Tabi ki Spor Toto Süper Lig’in kuralına uyacağız. Türk oyuncularım da gayet iyi." karşılığını verdi.

"GRUPTA HER ŞEY AÇIK"

Grupta hangi takımın favori olduğunun sorulması üzerine Mancini, grupta her şeyin açık olduğunu söyledi. Mancini, şöyle konuştu: "Bence Real Madrid, Juventus’u iki maçta yenemeyecektir. Real Madrid’i bu hafta çok formda görmedim. Biz Kopenhag’a karşı elimizden geleni yapmalıyız ama futbol bu her sonuca açık. Grup da her şeye açık."

TEK AVANTAJIM JUVENTUS’U BİLMEKTİ

Juventus’u tanıyor olması ve İtalyan ekibinin hatalar yaptığının belirtilmesine karşın Mancini, sözlerini şöyle tamamladı: "Benim tek avantajım, Juventus’u iyi biliyordum. Ne takımımı ne oyuncularımı tanıyordum. Goller hatalardan çıkar. Onlar olmasa maç 0 - 0 biterdi. Hatalardan goller gelirdi. Biz de iyi defans yapmadığımız için ikinci golü yedik."

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER