ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Ekim 2013 Perşembe 08:09

Drogba'dan penaltı yorumu!

Drogbadan penaltı yorumu!

Juventus karşısında 2-2 berabere kalarak 1 puan alan Galatasaray'da maçta 1 gol atıp 1 asist yapan Drogba maç hakkında düşüncelerini paylaştı.


Galatasaray'ın İtalya'dan puanla dönmesinde attığı gol ve ikinci goldeki kafa pasıyla en büyük pay sahibi olan Didier Drogba, Türkiye Ligi'ni düşünmeleri gerektiği vurguladı ve şöyle konuştu;

"Penaltı tartışmalı bir penaltıydı. İyi mücadele ettik. Yenik duruma düştükten sonra golü ve bir puanı bulmamız çok önemli. Bundan sonra Akhisar maçına motive olmalıyız. Ligde çok puan kaybettik. Artık puan kaybına tahammülümüz yok. Mutlaka kazanıp telafi puanlarını elde etmemiz gerek."

EBOUE: "TANRIYA ŞÜKÜR"

Ebou de, "Gruptaki önemli rakibimizden puan çıkardığımız için öncelikle Tanrı'ya şükrediyorum. İyi oynadık bundan sonra da kenetlenip, hem ligde hem Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam etmeliyiz" şeklinde konuştu.

CHEDJOU: "HEDEF KOPENHAG"

Sarı-kırmızılı futbolcu Aurelien Chedjou da, "Penaltı golünden sonra şanssız bir şekilde yenik duruma düştük. İkinci gole rağmen yıkılmadık, karakter gösterdik ve hak ettiğimiz puanı aldık. Şimdi hedefimiz Kopenhag maçlarını kazanarak gruptaki şansımızı artırmak" diye konuştu.

KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER