ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Haziran 2014 Pazartesi 11:20

Galatasaray'da Semih Kaya krizi!

Galatasarayda Semih Kaya krizi!

Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya'nın sözleşmesini uzatması için istediği ücret ile yönetimin teklifi arasında uçurum olduğu iddia ediliyor.


Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın "Bir-iki gün içerisinde onunla da imzalarız" dediği Semih Kaya ile aradan bir hafta geçmesine karşın hala sözleşme yenilenmedi.

Bu gecikmenin nedeninin ise yönetim ve genç stoper arasında yaşanan para konusundaki anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı.

Habertürk'te yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerde Burak Yılmaz ve Selçuk İnan ile nikah tazeleyen sarı-kırmızılı yönetim, birçok futbolcuyla olduğu gibi onların da euro bazında olan sözleşmesini yine euro bazında güncelledi.

Ancak Semih Kaya’ya lira cinsinden para önerildi ve bu ücret takımdaki ortalamanın altında kaldı. Durum böyle olunca iki taraf arasında para krizi patlak verdi.

SEMİK KAYA NE KADAR KAZANIYOR?

İşte milli futbolcunun menajerleri ile yönetim arasındaki görüşmelerde yaşananlar...

Yönetim, Semih’e yıllık 2 milyon TL ücret önererek, 2 yıl sonra sona erecek olan sözleşmeyi 3 yıl daha uzatıp toplam 5 yıla tamamlamayı teklif etti. Menajerler ise son olarak Burak ve Selçuk ile imzalanan yeni mukavelenin euro üzerinden yapıldığını söyleyerek TL cinsinden önerilen bu teklifi oldukça düşük bulduklarını belirtti.

Semih için yıllık 1 milyon 750 bin eurodan daha düşük bir ücreti kabul etmeyi düşünmeyen menajerler, Semih ile aynı mevkiide oynayan futbolcuların, genç oyuncunun iki katı ücrete forma giydiğini belirterek, gereken zammın yapılmasını istedi.
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER