ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Haziran 2014 Cuma 15:02

Galatasaray'a iki yeni transfer!

Galatasaraya iki yeni transfer!

Beşiktaş ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan milli futbolcular Turgut Doğan Şahin ve Tarık Çamdal, tercihlerini yaptı.


Turgut Doğan Şahin ile prensip anlaşmasına varan ancak transfer için Gaziantepspor'un onayını bekleyen Galatasaray , milli futbolcu ile yaptığı son görüşmede transfer sözü aldı.

Beşiktaş ile görüşmelere son veren ve Galatasaray'ın Gaziantepspor ile anlaşmasını bekleyen 26 yaşındaki futbolcu, büyük bir sürprizin yaşanmaması durumunda sarı-kırmkızılı kulüp ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

TRANSFERDE MUTLU SON 

Galatasaray, Turgut Doğan Şahin'in yanı sıra Tarık Çamdal'ın da transferinde büyük bir mesafe kat etti. Eskişehirspor ile yapılan görüşmelerde büyük bir oranda anlaşma sağlayan yönetim, Tarık Çamdal'ın da transfere sıcak bakmasıyla mutlu sona yaklaştı.

Başarılı oyuncunun transferi konusunda teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile görüşen Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, deneyimli teknik adamın "Satabiliriz" cevabından sonra rotasını belirledi ve Galatasaray ile prensipte anlaştı.   

KAYNAK:
SPORX.COM
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER