ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 04 Haziran 2014 Çarşamba 14:18

Galatasaray alt yapısı taşınıyor!

Galatasaray alt yapısı taşınıyor!

Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bulunan alt yapı tesisleri arazinin yapısı gereği çok katlı inşaat izni verilmeyeceği düşüncesiyle bu araziye taşıma kararı aldı.


Sarı-kırmızılı yönetim, Büyükçekmece Belediyesi tarafından tahsis edilen 400 dönüm arazinin değerlendirilmesi için çözüm bulundu.

Galatasaray, Büyükçekmece'deki arazinin yapısı gereği çok katlı inşaat izni verilmeyeceğinden dolayı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bulunan alt yapı tesislerini bu araziye taşıma kararı aldı.

Alt yapı tesisleri Büyükçekmece'de çelik konstrüksiyon olarak inşa edilecek ve alt yapıdaki sporcu grupları çalışmalarını burada sürdürecek.

Yönetim, bu araziye 5 adet futbol sahasının yanı sıra basketbol ve voleybol takımlarının alt yapı öğrencileri için de tesisler yapacak. Böylece basketbol ve voleybol alt yapısındaki sporcular, çok daha geniş imkanlarda çalışma fırsatı bulacak.

Bu konuda araziye veren Büyükçekmece Belediyesi ile görüşmeler sürerken, tesis inşaatına bu yaz sonunda başlanacağı ve bir yıl içerisinde tamamlanacağı belirtildi. 

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER