ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Temmuz 2013 Salı 14:20

Cardozo'nun menajerinden Fener açıklaması

Cardozonun menajerinden Fener açıklaması

Oscar Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave, Fenerbahçe ile Benfica arasındaki görüşmelerin durmasının ihtimaller dahlinde olduğunu söyledi.


Fenerbahçe ile Benfica arasında, Oscar Cardozo'nun transferi için süren görüşmeler son saatler içerisinde beklenmedik gelişmeler yaşandı.

Son günlerde Lizbon'da bulunan, Cardozo'nun Fenerbahçe'ye transfer olması için Benfica ile görüşen menajer Pedro Aldave Portekiz basınına; "Şu noktada her şey olabilir. Görüşmelerin iptali ihtimal dahilinde. Önümüzdeki saatlerde göreceğiz" dedi.

Fenerbahçe, Benfica'nın istediği rakamlara doğru çıkarken, Benfica'dan da aynı şekilde geri dönüş alamadı. Benfica başkanı Luis Filipe Vieira, Cardozo için 15 milyon euro talep ederken, bu rakamdan aşağıya inmedi. Vieira ayrıca, bu paranın ödenmesiyle ilgili olarak şüpheleri olduğunu ve bu yüzden banka teminatı istediğini belirtti. Fenerbahçe'nin 15 milyon euroluk ücreti kabul ettiği söylenirken, Vieira'nın bu miktarın kısa vadede istemesi ve anlaşmaz tavrı nedeniyle Fenerbahçe'nin bu transferden vazgeçmek üzere olduğu ifade edildi.

Anlaşmanın olmaması durumunda, Oscar Cardozo takımıyla birlikte sezon öncesi antrenmanlarına katılacak. Benfica teknik direktörü Jorge Jesus, geçtiğimiz sezon sonunda oynanan Portekiz Kupası finalinde Cardozo ile kavga ettiği için Paraguaylı forveti antrenman tesislerinde görmek istemediğini kulüp yönetimine iletti.

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER