ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Temmuz 2013 Pazartesi 21:10

Fenerbahçe'den Trabzon'a çok sert açıklama

Fenerbahçeden Trabzona çok sert açıklama

Fenerbahçe, Trabzonspor'un resmi sitesi üzerinden kendilerinde 'şikeciler' demesine yine sert bir üslüpla cevap verdi.


Fenerbahçe, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarına resmi site üzerinden sert bir üslüpla cevap verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi sitesinden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "seni gömecek yer bulamam" ve "şikeciler" söylemleri üzerine sert bir açıklama yaptı. Açıklamada Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarının "önce lafa bakılıp sonra adama bakılması suretiyle" kayda değer bulunmadığı belirtilirken, bordo-mavili camianın yöneticilerinin de şike sürecinde yargılanan bir kulüp olduğu ifade edildi.

Fenerbahçe Spor Kulübü imzası ve 'Zorunlu açıklama' başlığı ile yapılan Fenerbahçe'nin açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Trabzonspor’un kısa süreli başkanının yapmış olduğu açıklama ve beyanları hayretle ve dikkatle takip etmekteyiz. Aslında sevinerek takip etmekteyiz ki bu açıklamalarda son dönemde üç kelimenin dışına çıkılmış ve spor terminolojisi yeni deyimler kazanmıştır: "Seni gömecek yer bulamam" gibi sporun zeki, çevik ve ahlaki önemine hitap eden bu zatın söylemleri, Fenerbahçe Başkanı’nı ve yöneticilerini yasadışı örgüt kurmak ve üye olmakla yargılayan emniyet, savcı ve mahkemeler için de ayrıca esin kaynağı oluşturacak niteliktedir.

“Kısa süreli başkan”ın bu açıklamaları, tarafımızdan önce lafa bakılıp sonra adama bakılması suretiyle değerlendirildiği için kayda değer bulunmamış ancak ve sadece kendisi hakkında birden fazla dava açılması zorunluluğunu getirmiştir.

Kişilerin geçici, camiaların kalıcı olduğundan hareketle bu beyanların camiaları bağlamadığına yürekten inanmakla birlikte bu vesile ile saygın Trabzon camiasına bir kez daha sabır dilemekteyiz.

İddianamenin, 376.sahifesindeki Trabzonspor yöneticilerinin teşvik eylem ve tapelerini bilmeden,
16. Ağır Ceza Mahkemesi kararında yer alan 3663-3513-3514-3520-3648-3649-3326-1173-3645-1174-3820 no.lu tapeleri incelemeden,

16. Ağır Ceza Mahkemesi Savcılığı’nın Trabzonspor başkan ve yöneticileri hakkındaki temyiz gerekçelerini görmeden,

Polis fezlekesinin 301.sahife ve devamında Trabzonspor yöneticileri hakkındaki eylemleri anlamadan konuşmak, cehaletten öte düpedüz kendi camiasına karşı yapılan bir sahtekarlıktır.

Kulubümüz, bir konudaki görüş değişikliğini de kamuoyuyla paylaşmak gereği duymaktadır: Bu beyan ve açıklamalar “Kısa süreli Trabzonspor başkanına yakışmamaktadır" şeklindeki resmi görüşümüz "Bu açıklama ve beyanların kendisine çok yakıştığı şeklinde "değiştiğidir.

Burada yakışmayan tek şey ise bu şahsın Trabzonspor camiasına yakışmadığı gerçeğidir.

Kamuoyunca bilinmelidir ki yaptığımız bu açıklama, bu şahısla ilgili yapacağımız son açıklamadır. Zira bu şahsın, bundan sonra saygın spor kamuoyunda yer bulmaması adına bundan böyle tarafımızdan muhatap alınmayacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla sunarız."

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER