ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2013 Perşembe 09:50

Beşiktaş-Tromsö maçı hangi kanalda saat kaçta?

Beşiktaş-Tromsö maçı hangi kanalda saat kaçta?

Siyah-beyazlılar geçen hafta Tromsö ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçının rövanşını İstanbul'da oynayacak.


Beşiktaş, Tromsö ile yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.30 başlayacak.

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi play-off turunun rövanşında 29 Ağustos Perşembe günü Norveç ekibi Tromsö ile İstanbul'da yapacağı maçın biletleri satışa çıktı.

Öncelikli olarak kulüp kongre üyeleri, Kart 1903 ve BJK Bonus Card sahipleri için Biletix'te satışına başlanan biletler, 26 Ağustos Pazartesi gününden itibaren genel satışa açıldı.

Beşiktaş Tromsö maçı D Smart 77. Kanal Smart Sport'dan yayınlanacak.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.30 başlayacak mücadelenin tribünlere göre fiyatları şöyle:

Açık tribün: 15 lira

Doğu tribün: 30 lira

Batı tribün: 45 lira

VIP tribün: 75 lira

Beşiktaş, Tromsö ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçıyla birlikte Avrupa kupalarında Norveç takımlarıyla 8. kez karşı karşıya gelecek.

Norveç takımlarıyla daha önce 7 kez karşılaşan Beşiktaş, bu maçlarda sahadan 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrıldı.

Siyah-beyazlılar, Norveç ekipleriyle Avrupa kupalarında 3 kez eşleşirken, bunların sadece birinde turu geçebildi.

1995-1996 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Rosenborg ile karşılaşan Beşiktaş, ilk maçta deplasmanda 3-0 yenildiği rakibini ikinci karşılaşmada BJK İnönü Stadı'nda 3-1 mağlup etmesine rağmen elendi.

Siyah-beyazlılar, 1998-1999 sezonunda UEFA Kupa Galipleri Kupası'nda Valerenga ile karşılaştı. İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden Beşiktaş, İstanbul'da rakibi ile 3-3 berabere kalarak kupaya havlu attı.

"Kara Kartallar", Norveç takımları karşısında sadece Bodo Glimt karşısında turu geçti. 2004-2005 sezonunda UEFA Kupası birinci turunda Bodo Glimt'le ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ikinci karşılaşmayı 1-0 kazanarak, adını gruplara yazdırdı.

Siyah-beyazlılar son olarak geçen hafta Tromsö ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçını deplasmanda 2-1 yitirdi.
 

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER