ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Ekim 2013 Perşembe 13:35

CHP Sarıgül'e resmen başvurdu

CHP Sarıgüle resmen başvurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Kesin ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salcı, Mustafa Sarıgül ile görüştü.


Çok sayıda kişi Şişli Belediyesi önünde bu ana tanıklık ederken, görüşme Mustafa Sarıgül'ün makam odasında gerçekleşiyor. Chp Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Sarıgül'ün Chp'ye başvuru yaptığını açıkladı. Keskin, "CHP'ye geri dönüş kararı için kendisini kutlamaya gidiyorum" dedi.

"BUGÜN BURADA OLANLAR TARİHE TANIKLIK EDİYOR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçen hafta yaptığı çağrıyı "En üst düzeyde yerini bulacak" diye cevaplayan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bugün Chp Genel başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve beraberindekileri beklerken kendisini desteklemeye gelen taraftarlarına, "Bugün burada olanlar tarihe tanıklık ediyor" diye seslendi.

SARIGÜL'ÜN ÖNÜNÜ KESTİLER

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı'nın Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e makamında yapacakları ziyaret öncesi Şişli Belediyesi'nin önü Sarıgül taraftarları tarafından dolduruldu. Sarı fular takan kadınlar ile sarı kravat takan erkekler belediye binasından caddeye kadar olan alanı tıklım tıklım doldurdu. "Omuz omuza" şarkısını söyleyip heyecan içinde bekleyen grup, Mustafa Sarıgül'ü coşkulu bir şekilde karşıladı. Yolda aracından inip bekleyenlerle tek tek tokalaşarak belediye binasına yürüyen Sarıgül, kol kola girmelerini istedi.

KOL KOLA GİRDİLER

CHP heyeti belediye binasına geldiklerinde ise çiçekler ve alkışlarla karşılandı. Adnan Keskin ve Mustafa Sarıgül el ele belediye binasına girdi.

"TEBRİK ETMEYE GİDİYORUM"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le bugün yapacağı görüşme öncesi NTV'ye konuştu. Keskin, Sarıgül'den Chp'ye geri dönüş başvurusu almayacağını, bunun zaten Chp İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı aracılığıyla gerçekleştirildiğini açıkladı. Keskin, "Mustafa Sarıgül'ü böyle bir dönemde Chp'ye geri dönüş kararı aldığı için tebrik etmeye gidiyorum" ifadesini kullandı.

SARIGÜL: İSTANBUL’DA KİN, NEFRET DÖNEMİ BİTECEK

Demokrasi için, Türkiye’nin geleceği için.
Adnan Keskin başkanımızı saygıyla sevgiyle selamlıyoruz.
Oğuz Salıcı başkanımız çok çok teşekkür ediyorum.
Bugün Şişli’den söylüyorum.
Hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden yurttaşlarımızın yüzde 20, sini 30’nu değil rabbim izin verirse Kemal Kılıçdaroğlu başkanımızla birlikte yurttaşlarımızın yüzde yüzünü kucaklayacağız.
Rabbim izin verirse mübarek Cuma öncesi hayırlı bir gündeyiz.
Hayırlı haberleri demokrasi diyen, öteki yok diyen bir anlayış diyen, muharrem de ramazan da bizim diye bütün yurttaşlarıma söylüyorum ki…
İstanbul’da kin, nefret dönemi bitecek barış demokrasi dönemi başlayacak.
Bu duygularla bir kez daha 1974 yılında CHP gençlik kollarından bugüne kadar tanıdığım CHP’nin temel direği Adnan Keskin’e binlerce yurttaşım adına teşekkür ediyorum.

Işığımız bol olsun.
Allah’ım hepimizi korusun.
Yolumuz açık olsun.

ROZELETİ KILIÇDAROĞLU TAKACAK

Mustafa Sarıgül 9 Kasım günü Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu
Ankara Söğütözü'ndeki genel merkezde ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, bu
ziyarette Sarıgül'ün ''üyelik kartı''nı kendisine teslim edecek ve Chp
rozeti takacak. Sarıgül ve arkadaşları, 10 Kasım günü ise ''Chp üyesi''
olarak Anıtkabir'i ziyaret edecek.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER