ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Mart 2014 Cumartesi 14:50

Başbakan Erdoğan: Vakti geldiğinde onunla da uğraşacaklar

Başbakan Erdoğan: Vakti geldiğinde onunla da uğraşacaklar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin düzenlediği mitingde çarpıcı mesajlar verdi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da AK Parti'nin düzenlediği yerel seçim mitinginde vatandaşlara seslendi.

'Hatay'daki konuşmasında cemaati eleştiren Başbakan Erdoğan, "Bunlar Cumhurbaşkanı'nı da dinlediler ama açıklama yapmıyorlar. Çünkü Başbakan'la uğraşıyor ama vakti zamanı geldiğinde onunla da uğraşacaklar" dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

- 30 Mart'tan sonra inşallah Hatay'ın her yeri hizmet alacak. Bir iş nasıl başlarsa öyle gider. Hatay'da büyükşehir hizmetleri iyi başlasın iyi gitsin istiyoruz.

- Hatay bin yıllar boyunca kardeşlik şehri oldu. Bin yıllar boyunca da kardeşliği kucaklasın istiyoruz.
CHP'li kardeşlerime sesleniyorum. Tepedekilere demiyorum onlardan bir şey olmaz. MHP'ye gönül veren kardeşlerimize sesleniyorum. Hatay'ın büyükşehir olmasına CHP'nin karşı çıktığını biliyor musunuz. Onlar belediyeciliği bilmez.

- Kılıçdaroğlu geçen dönem belediye başkan adayı oldu, kendine bile oy veremedi. Bunun bir özelliği var iyi takiyye yapar. Tek doğrusu var, yalancıdan başbakan olmaz diyor. Tek doğrusu var. 4 yıldır partisinin başında 3 seçim geçirdi. Halkım bunlara iktidarı vermedi. Yine seçime giriyor ama yine arkadan nal toplayacak nal. Ey Kılıçdaroğlu, seçimden birinci parti olamazsan çekip gitmeye var mısın? Ya çekil git de CHP senden kurtulsun. Ey Bahçeli sen de aynı durumdasın 15 yıldır. Bu seçimde birinci parti çıkamazsan bırak git de MHP de senden kurtulsun.

"BU SALDIRIYA DESTEK VERMESİ BİZİ DERİNDEN ÜZDÜ"

- Kardeşi kardeşe adeta düşman etmek için çalışanlar var. Reyhanlı'daki saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Türkiye içindeki ve dışındaki sorumluları bulundu ve hesapları soruldu ve soruluyor. Bizi üzen bir şey daha var orada. Hatay'dan birilerinin bu hain saldırıya destek vermesi bizi derinden üzdü. Kendi ülkesine karşı haince saldırıya karışması bizi derinden sarstı.

"VAKTi GELiRSE ONU DA AÇIKLAYACAKLAR"

-Şu anda Cumhurbaşkanı'yla ilgili açıklama yapmıyorlar. Niye, 'şimdi zaten Başbakan ile uğraşıyorum bir de onunla niye uğraşayım' diye düşünüyorlar. Ama şu anda verileri depolamışlar. Vakti saati gelirse onu da açıklayacaklar.

"BUNLAR MONTAJCI, BUNLAR DUBLAJCI, BUNLAR SAHTEKAR

- Başbakanla ilgili de şu anda açıklayabildikleri kadar açıklıyorlar ama benim abdestimden şüphem yok ki namazımdan şüphem olsun. Bunlar montajcı, bunlar dublajcı, bunlar sahtekar, bunlar haşhaşi, çete, çete, örgüt. Bunların terör örgütünden hiçbir farkı yok."

- Kendi nefsini bilmeyen kişi alim olmaz. En yakın arkadaşının bu Pensilvanya'daki zat hakkında söylediklerini dinlediniz, değil mi 'Yanına gittiğimizde bizimle ilgili şeyler konuşuyordu. Çok enteresan. Bunu keramet zannediyorduk. Meğer telefonlarımızı dinliyormuş.' Ya insanların özel hayatlarını dinleyenlerden alim olur mu"- "Reyhanlı saldırısında bizi derinden yaralayan bir başka boyut var. Maalesef Türkiye içinden Hatay içinden birilerinin de bu haince, bu alçakça saldırıya katıldıklarını, destek sağladıklarını tespit ettik. İşte bu ihanet bizi derinden yaraladı."

- CHP'nin Genel Müdürü, bu zalim Esed ve rejimine, onun şebbialarına, azılı katillerine neden sempati duyduğunu sizler çok iyi biliyorsunuz. Esed'e maalesef destek veren, bu güzel Hatayımızı karıştırmak için elinden gelen çabayı gösteren CHP, aynı tahrik ve provakasyonları başka şehirlerde de yapıyor. İstanbul sokaklarını karıştırmak için elinden geleni yapıyor."

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER