ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Mart 2014 Cuma 21:17

Başbakan Erdoğan: Benim kepengim namusumdur

Başbakan Erdoğan: Benim kepengim namusumdur

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TESKOMB 64. Yıl Vizyon Buluşması'nda konuştu.


Başbakan Erdoğan, "Dün yine bir ilimizde kepenk kapattırma eylemi yapmak istediler. Tüm Türkiye'ye sesleniyorum, 'Benim kepengim namusumdur' diyerek, bu mücadeleyi vereceğiz" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odasında, "TESKOMB 64. Yıl Vizyon Buluşması"nda yaptığı konuşmada, "Dün yine bir ilimizde kepenk kapattırma eylemini kapatmak istediler. Bütün bunlara karşı ben sizin şahsınızda tüm Türkiye'ye sesleniyorum, bu mücadeleyi beraber vereceğiz. 'Benim kepengim namusumdur' diyerek, bu mücadeleyi vereceğiz" dedi.

Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Yeni Türkiye'yi birileri kabullenemiyor. Huzur, istikrar, güven ortamı içindeki Türkiye'yi birileri hazmedemedi. Milletin kazanmasını, esnafın kazanmasını, çalışanın ve üretenen kazanmasını birileri içine sindiremedi.

Bu saldırılar benim şahsıma yapılmıyor, partime ve hükümetime de yapılmıyor. Bu saldırılar, milletimize, devletimize, Türkiye Cumhuriyeti'ne yapılıyor. Bunlar doğrudan doğruya sizlere, esnafa yapılıyor, zanaatkara yapılıyor, huzura, güven ortamına yapılıyor, bahar ortamına yapılıyor.

Çok şaşırtıcı vakalar duyuyoruz, 'himmet' adı altında, esnafı nasıl haraca bağladıklarını duyuyoruz. Bunlar tehditle şantajla topladıkları haraca, 'zekat, sadaka, himmet' gibi isimler vermiş. Böyle de alçakça bir işin içine girmişler..

30 Mart'ta kaybedeceklerini anlayan muhalefet partileri, bu Pensilvanya'daki zatın ceketinin içine girdiler.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER