ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Haziran 2014 Cuma 17:35

Gülben Ergen: ''Deniz Seki Günah keçisi seçildi''

Gülben Ergen: Deniz Seki Günah keçisi seçildi

Show TV’de yayınlanan ‘Gülben’ programında Gülben Ergen, ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçu Yargıtay Ceza Genel Kurulu tarafından onanan ve aranan Deniz Seki’ye destek oldu.


Show TV’de yayınlanan ‘Gülben’ programında Gülben Ergen, ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ suçu Yargıtay Ceza Genel Kurulu tarafından onanan ve aranan Deniz Seki’ye destek oldu. 6 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay tarafından onan Seki, avukatı aracılığıyla Anayasa Mahkemesine başvurmuştu.

O günden beri kayıp olan Seki için Ergen programında ‘Sanatçı olarak her zaman yanında’ olduğunu belirtti. Programında ‘Üzgünüm’ isimli şarkısını playback yapan Ergen, daha sonra konuklarına, “Alttan gelen bu sesi tanıdınız mı?” diye sordu.

Daha sonra şarkıda kendisine vokal yapan kişinin Deniz Seki olduğunu açıklayan Ergen, “Bu şarkı için kendisini ilk aradığımda gece yarısıydı ve kalkıp geldi. Ben de her zaman onun arkasındayım. Tam albümünün yeni çıktığı dönemde kötü günler geçiriyor. Tek günah keçisi o olmamalı” diye konuştu.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında yakalama kararı çıkan ünlü sanatçı Deniz Seki yakın arkadaşı Gülben Ergen'den destek gördü. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Deniz Seki Gülben Ergen desteği ile karşılaştı

Daha önce 7 ay kadar cezaevinde kalan Deniz Seki, yeniden cezaevine girmenin diri diri mezara girmek olduğunu söylemişti. Deniz Seki 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldıktan sonra ortalardan kayboldu. Hakkında yakalama emri çıkartılan Deniz Seki'nin amacının ne olduğu da anlaşıldı.

DENİZ SEKİ'NİN KURTULUŞ PLANI NE?

Hakkında yakalama emri verilen Deniz Seki, polislerin bütün aramalarına rağmen bulunamıyor. Deniz Seki'nin ne zamana kadar kaçacağı düşünülürken, yeni bir plan yaptığı öğrenildi. Deniz Seki'nin amacı hamile kalmak. Deniz Seki, cezaevine girmekten kurtulamayacağını anlayınca, yeni bir yönteme başvurdu.

Basında her gün gündem olan Deniz Seki'yi korumak ise Gülben Ergen'e kaldı. Gülben Ergen, günlerdir kayıp olan Deniz Seki'nin günah keçisi seçildiğini söyledi. Gülben Ergen sunduğu sabah programında, Deniz Seki ile bir anısını anlattı, onunla seslendirdiği şarkısını playback yaptı. Deniz Seki'ye her zaman destek vereceğini söyleyen Gülben Ergen, sanatçı dostuna söz söyletmedi.

Şarkıcı Deniz Seki'ye sanatçı dostu Gülben Ergen'den destek geldi. Gülben adlı programında Üzgünüm şarkısını playback yaparak seslendiren Gülben Ergen, şarkı bitince konuklarına alttan gelen sesi tanıdınız mı diye sordu.

Sesin Deniz Seki'ye ait olduğunu söyleyen Gülben Ergen, bu şarkı için gecenin bir yarısı Deniz Seki'yi aradığını ve hiç kırmadan çıkıp geldiğini söyledi. Gülben Ergen, Deniz Seki'nin günah keçisi ilan edildiğini söyledi ve ona her zaman destek olacağını belirtti. 

DENİZ SEKİ HAMİLE KALMAYI BAŞARIRSA CEZAEVİNE GİRMEYECEK!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanıyordu. Hakkında 6 yıl 3 ay hapis cezası kararı verilen Deniz Seki, daha önce yattığı cezalarda düşülerek 2.5 ay kadar cezaevinde kalacak. Hakkında yakalama emri çıkartılan Deniz Seki'ye ulaşılamıyor.

Hapis cezası Yargıtay tarafından onanan Deniz Seki'nin son çare olarak hamile kalma kararı aldığı öğrenildi. İnfaz Yazası'nın 16/4 maddesine göre, hamile olan bir kadının cezaevine konulması yasak. Deniz Seki, hamile kalırsa doğumdan sonra da 6 ay zaman kazanacak ve bu süre içinde Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı bireysel başvuru da sonuçlanabilecek. (Star)
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER