ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Haziran 2014 Pazartesi 08:21

Bakın Deniz Seki neredeymiş?

Bakın Deniz Seki neredeymiş?

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin yakalama kararının çıkmasının ardından ilgili adreslerde bulunamadı. Ancak Seki'nin annesi kızının nerede olduğunu söyledi.


Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası onanan Deniz Seki hakkında yakalama çıkarıldı.

Polis 4 ayrı adrese gitti ancak Deniz Seki’ye ulaşamadı. Hal böyle olunca herkesin aklına ‘Deniz kaçıyor mu?’ sorusu geldi.

Vatan muhabiri ise ünlü şarkıcının annesi Güler Seki'ye ulaştı.

Telefonda hıçkırarak ağlıyordu. Gözyaşları sadece kızı Deniz için değildi. Yakın bir akrabası hayatını kaybetmiş. Kaçtı sanılan Deniz de son ana kadar hastanede eniştesinin başındaymış.

Güler Seki aradığımda cenazedeydi. Konuşmakta güçlük çekiyordu. Zor da olsa bir kaç cümle söyleyebildi: ‘Kızım için dua edin.’ (Vatan)

6 YIL 3 AY HAPİS CEZASI ONANMIŞTI

Yargıtay tarafından 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan şarkıcı Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. 

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezası Yargıtay tarafından onanan Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkarmış. Seki görüldüğü yerde gözaltına alınacak ve daha sonra cezaevine gönderilecekti. Ancak ilgili adreslerde bulunamamıştı. 

Deniz Seki'nin dava dosyası infaz savcılığına gönderilmişti Yargıtay Ceza Genel Kurulu'nun 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadığı şarkıcı Deniz Seki'nin dosyası bu hafta başında İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER