ÖNE ÇIKANLAR :
KÜLTÜR-SANATTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Nisan 2014 Pazartesi 16:29

Karadayı ekran başına kilitleyecek

Karadayı ekran başına kilitleyecek

Bu akşam 68. Bölümüyle ATV'de ekrana gelecek Karadayı dizisinde aileyi yeni sıkıntılar bekliyor.


Nazif Kara'nın masumiyetini ispatlamak için canını ortaya koyan Mahir, Karadayı yeni bölümde babasına, ailesine sevdasına verdiği sözü tutmuş, geç de olsa adaletin yerine gelmesini sağlamıştır.

Sırtından aldığı yara zerre kadar umurunda olmayan Mahir'in artık tek düşüncesi müjdeli haberi babasına ulaştırabilmektedir. Karadayı 67. bölümde aylardır hasretle umutla beklediği bu anı babasının gözlerinin içine bakarak yaşamak istemektedir.

Mahir için endişelenen Feride ona engel olamaz ve Karadayı yeni bölümde birlikte hapishaneye giderler. Nazif Kara Karadayı 67. bölümde güzel haberi oğlu ve Feride'den alır.

Özgürlüğüne kavuşacak olan Nazif Kara'nın mutluluğunun tamamlanması için Feride ve Mahir'in de kavuşması gerekmektedir. İlk adım atılacak ve Karadayı yeni bölümde Feride babasından istenecektir.

Vuslata erme sırası Mahir ve Feride'ye gelmiştir. Babasının kurtulduğu haberini alan Orhan hapiste tebrikleri kabul eder. Orhan'ın Seyis'le işbirliğinden habersiz olan Yılan Berdan Karadayı 67. bölümde Orhan'ı ziyarete gider.

Birkaç hafta sonra özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz onu öldüreceğini söyler. Karadayı 67. bölümde Orhan restini görür. Yılan ve Orhan arasındaki kan davası büyümektedir. Necdet'i kaybetmek istemeyen Ayten içini kemiren şüpheye rağmen olayı büyütmeme kararı alır.

Aileyi ne gibi felaketler bekliyor?

Bu akşam yayınlanacak bölümün fragmanında Mahir Kara, Feride ile evlenecekleri yerin planını yapmaktadır. Feride babasının istememesine rağmen evlilik yolunda büyük bir adım attı.

Yılan Berdan, Mehmet Saim ve Barut Nejdet Mahir'in ailesi üzerinde yeni planlar yapmaları dikkat çekiyor. Aileyi ne gibi felaketler bekliyor, bundan sonra mutlu olabilmeyi başarabilecekler mi? Tüm soruların cevabı 68. bölümde izleyici ile buluşacak. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER