ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Ocak 2014 Çarşamba 01:42

Kalemimiz kırılmış bir kere..

Kalemimiz kırılmış bir kere..

Aziz Yıldırım İstanbul'a geldi yüzlerce taraftar karşıladı.


Hürriyet'in haberine göre, Yargıtayın, şike davasında aldığı cezaları onadığı Aziz Yıldırım, tatil için gittiği Fransa'dan eşi Gonca Yıldırım ve kızı Yaz Yıldırım ile İstanbul'a geldi. Özel uçakla saat 21.15'te İstanbul'a gelen Yıldırım'ı, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde, kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, amatör şubelerin kaptanları ve sporcuları, kulüp yetkilileri ile çok sayıda Fenerbahçeli taraftar karşıladı. Yıldırım kendisini bekleyen taraftarlara kısa bir konuşma yaptı ve "Ne fermandan korkarız ne de maphustan. Hem kulüp hem de taraftarıyla beraber bu ülkenin emniyetidir" dedi. Abdullah Kiğılı da "Başkan bugün biraz dinlenecek, akşamüstü Yönetim Kurulu toplantısı olacak. Sonrasında da bir açıklama yapacağız.

SABİHA GÖKÇEN VE KADIKÖY'DE NELER YAŞAND

* Saat 01.05: Aziz Yıldırım'ı taşıyan otobüs Şükrü Saraçoğlu Stadı'na giriş yaptı... Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kığılı taraftara teşekkür ederken, Aziz Yıldırım'ın evinde dinlendikten sonra akşamüstü bir toplantı yapacaklarını söyledi.

* Saat 00.15: Bağdat Caddesi'nde konuşan Aziz Yıldırım; "Fenerbahçe'nin korkmaz ve yılıkmaz taraftarı. Hakkımızda ferman buyrulmuş, kalem kırılmış. Biz inanmış insanlarız. Fenerbahçe bu ülkenin her şeyine karar verecek. Ne fermandan korkarız ne de maphustan. Hem kulüp hem de taraftarıyla beraber bu ülkenin emniyetidir. Son kaledir. Hiç merak etmeyin 16 yıl önceki Aziz Yıldırım dün neyse bugün de aynıdır ve aynı olacaktır. Ömrünü Fenerbahçe'ye adamış bu sevdalı adama yaşattıklarınız için sağolun, varolun" dedi.
dedi.

* Saat 23.50: Aziz Yıldırım ve beraberindekileri taşıyan otobüs Bağdat Caddesi'ne giriş yaptı.

* Saat 22.45: Bağdat Caddesi üzerinde yüzlerce Fenerbahçeli Aziz Yıldırım'ı taşıyan otobüsü bekliyor...

* Saat 22.40: Başkan Yıldırım'ı taşıyan otobüs Sabih Gökçen Havalimanı'ndan ayrıldı ve Bağdat Caddesi'ne doğru hareket etti. 

* Saat 22.05: Kısa konuşmanın ardından Aziz Yıldırım'ın taşıyan otobüs yoğun taraftar ilgisi nedeniyle adım adım havalimanından ayrılmaya çalışıyor.

* Saat 22.00: Aziz Yıldırım konuşmasını yaptı. İşte o konuşma; "Sevgili Fenerbahçeliler... Hepiniz hoşgeldiniz... Önümüzde daha birkaç gün var. Hep beraber konuşup dertlerimizi anlatacağız. Hakkımızda ferman vermişler biz de kalkıp geldik. Kalemimizi kırmışlar... Fenerbahçe son kaledir yıkılmaz."

* Saat 21.52: Aziz Yıldırım kalabalığın az da olsa otobüsün etrafından ayrılması ile konuşma yapmak için otobüse doğru kalabalığın içerisinden yol almaya başladı. 

* Saat 21. 45: Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, Aziz Yıldırım'ın konuşma yapacağı otobüse çıkarak taraftarlara alanı boşaltmaları konusunda anons yapıyor. Şu anda taraftarların otobüsün etrafını sarması nedeniyle Azi Yıldırım binadan çıkarak otobüse gidemiyor.

* Saat 21.30: Havaalanı dışındaki taraftarlar güvenlik güçlerini aşarak binaya girmeye çalışıyor. Dışarıda çok büyük bir destek var...

* Saat 21.27: Yıldırım sporcuların bulunduğu bekleme odasına girdi ve tek tek tüm sporcularla tokalaştı.

* Saat 21.25: Aziz Yıldırım bekleme salonuna girerken alkışlarla ve tezahüratlarla karşılandı. Yıldırım yöneticilerin bulunduğu bölüme geçti.

* Saat 21.18: Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçak Havalimanına indi. Yıldırım pasaport işlemleri yapıldıktan sonra havalimanında kendisini bekleyen sarı lacivertli taraftarlara kısa bir konuşma yapacak.

AZİZ YILDIRIM'IN 4 AYLIK KIZI YAZ İLE FOTOĞRAFI PAYLAŞILDI

Fenerbahçe Kulübü, "şike davasında" cezası Yargıtay tarafından onanan ve bu akşam Fransa'dan İstanbul'a gelmesi beklenen başkan Aziz Yıldırım'ın 4 aylık kızı Yaz ile fotoğrafını paylaştı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesi ile sosyal paylaşım sitelerindeki hesabından yapılan paylaşımda, Aziz Yıldırım ile kucağında 4 aylık kızı Yaz'ın bulunduğu fotoğrafa yer verildi. Minik Yaz'ın üzerinde, Fenerium mağazalarında bebekler için satışı yapılan sarı-lacivert ve üzerinde Fenerbahçe armaları yer alan bir kıyafet olduğu görülürken, fotoğrafın altında ise "Büyük Fenerbahçelilere selam olsun, bu sevda bitmez gönüllerde... Bir an kadar yakın uzaklardan artık onlara 'emanetimle'..." mesajı yer aldı. 

HÜRRİYET

KAYNAK:
Ajanslar
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER