ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Ocak 2014 Salı 19:01

Aziz Yıldırım için toplanıyorlar

Aziz Yıldırım için toplanıyorlar

Fenerbahçe camiası Aziz Yıldırım'ın dönüşüne kilitlendi. 21:00'de Türkiye'de olması beklenen Yıldırım'ı karşılaşmak için futbolcular Sabiha Gökçen'e gidecek.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bugün 21.00'de Türkiye'ye geliyor.

Binlerce taraftar Sabiha Gökçen Havalimanı'na akın ediyor.

Aziz Yıldırım'ı havalimanında karşılamaya gelenler sadece taraftarlar değil.

Fenerbahçe Futbol Takımı da 19:30'da Sabiha Gökçen'e doğru hareket edecek.

İstanbulluların iş çıkış saatiyle Fenerbahçe camiasının Aziz Yıldırım'ı karşılamasının aynı saatlere denk gelmesi nedeniyle trafikte yoğunluğun artması bekleniyor. Polisin stat ve havalimanı çevresinde yoğun güvenlik önlemleri aldığı da gelen haberler arasında.

GECE YARISI TOPLANTISI

Aziz Yıldırım'ın havalimanına iner inmez kısa bir konuşma yapması bekleniyor. Yıldırım, ardından beraberindeki konvoyla birlikte Pendik sahilyolu üzerinden Bağdat Caddesi'ne doğru gidecek. Aziz Yıldırım, Saraçoğlu Stadı'na gelerek yönetim kurulu üyeleriyle gece yarısı toplantı yapacak.

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR SALI PAZARI'NDA TOPLANMAYA BAŞLADI

Aziz Yıldırım'ı karşılamak için Sabiha Gökçen'e gidecek olan taraftar grupları Kadıköy Eski Salı Pazarı'nda toplanmaya başladı.

Buradan otobüslerle alana gitmeyi tercih eden taraftarlar karşılıklı olarak "sarı-Lacivert" şeklinde tezahürat yapıyorlar.
Salı pazarında toplanan yaklaşık 150-200 kadar taraftar kalabalığın artmasını bekliyor.

FBD1986, GrupCadde, Grup_Lacivert, 1907unifeb, SabahlayanTayfa, Totemm1907, SolAcik1907, FBcepheye adlı gruplar 19.00'dan sonra otobüslere binerek Sabiha Gökçen Havaalanı'na hareket edecekler ve Aziz Yıldırım'ın İstanbul'a gelişinde kendisini karşılayıp sevgi gösterisinde bulunacaklar.

Milliyet

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER