ÖNE ÇIKANLAR :
GÜNDEMTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Aralık 2013 Cuma 10:06

Kabine'de değişim zamanı belli oldu

Kabinede değişim zamanı belli oldu

Ankara koridorlarında Ak Parti kulisleine en yakın isim olarak bilinen Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, herkesin beklediği kabine değişikliğinin tarihini duyurdu.


AK Parti'ye yakın kaynaklar revizyonun bugün yapılacağını iddia ederken YeniŞafak yazarı Abdulkadir Selvi,revizyonun Başbakan'ın Pakistan ziyaretinden sonra gerçekleştirileceğini söyledi.

İşte Abdulkadir Selvi'nin o yazısı: Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kütahya programı ertelenince, 'Tamam' dedik. Kabine revizyonu kesinleşti.Biz bütçe görüşmelerinden sonra kabinenin değişeceğini beklerken, Meclis kulislerinde, dün akşam için, 'Bakanlar değişiyor' havası hakimdi.

PAKİSTAN GEZİSİNDEN SONRA

Hani neredeyse oturup kabine listesi yapılacak bir hava vardı.Ama son aldığım bilgiye göre, kabine değişikliği bugün de yapılmayacak.Başbakan Erdoğan'ın, 22-24 Aralık tarihlerinde yapacağı Pakistan gezisinden sonraya kaldı.

İstanbul operasyonu ile yaşanan sarsıntının bir aşamaya ulaşması beklenecek.Kabine revizyonunun Belediye Başkan adayı olan 3 bakan ile operasyonda ismi geçen 4 bakanla sınırlı kalmayacağı artık belli oldu. Ancak hangi ölçüde gerçekleşeceği Başbakan'ın takdirine bağlı.

İstanbul'daki yolsuzluk operasyonu AK Parti açısından da bir sınava dönüştü.Meclis'te AK Parti kulisindeydim.

KİMİN YANLIŞI VARSA HESABI SORULSUN

En çok kulağıma gelen, 'Kimin ne tür bir yanlışı varsa gitsin hesap sorsun' sözü oldu.Elbette ki, henüz neyin ne olduğu belli değil.Ama yolsuzluğun adı dahi mide bulandırıcı.

Sorun yolsuzluk olup olmaması kadar buna karşı nasıl bir tavır takınılacağı.

Yolsuzluğun olması ne kadar kabul edilemez bir durumsa, onun savunulmaya kalkışılması da en az onun kadar yanlış.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER