ÖNE ÇIKANLAR :
POLİTİKATÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Aralık 2013 Cuma 01:28

Yolsuzluk operasyonunda flaş gelişme!

Yolsuzluk operasyonunda flaş gelişme!

Mahkemeye sevk edilen 7 kişi tutuklandı


İstanbul’da "yolsuzluk ve rüşvet" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye çıkarılan 9 şüpheliden 7’si mahkemeye sevk edildi. 2 kişi savcılık, 3 kişi ise emniyet sorgusunun ardından serbest kaldı.

"17 Aralık" operasyonunda gözaltına alınan 9 kişi öğleden sonra emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilmişti. Sağlık kontrollerinin ardından 9 kişi Cumhuriyet Savcısı Celal Kara'ya ifade verdi. İfade verme işlemlerinin tamamlanmasının ardından Savcı Kara, 9 kişiden 7'si tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti. 2 kişi ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Serbest bırakılan şüphelilerin Kamuran S. ve Servet E. olduğu öğrenildi.

3 KİŞİ EMNİYETTEN SERBEST

Operasyon kapsamında kapsamında 3 kişi de emniyet sorgularının ardından serbest bırakıldı. Soruşturmada bugün 2 kişi, dün gece de sağlık kontrolüne götürülen 9 kişi serbest bırakılmıştı.

7 KİŞİ TUTUKLANDI

İstanbul’da "yolsuzluk ve rüşvet" iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında adliyeye çıkarılan 9 şüpheliden mahkemeye sevk 7 kişi tutuklandı.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER